Oldal kiválasztása

Ültetőkártya

Az ültetőkártya elegáns és praktikus kiegészítője egy szépen terített ünnepi asztalnak, mely igen fontos szerepet tölt be főleg, ha nagy létszámú a lakodalom. A tányérok mellett elhelyezett ültetőkártyákkal elkerülhetjük, hogy a násznép tagjai egymásra tekintve, tanácstalanul keressék helyüket.
Praktikusság mellett kiemelnénk az ültetőkártya dekorációs funkcióját is, különösen, ha a meghívó motívumával, betűtípusával készítjük, végigvezetve ezáltal az esküvő grafikai stílusát. Természetesen ültetőkártyáinkat a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttérrel el tudjuk készíteni, akár szettben is a meghívó és menükártya mellé. A tökéletes harmóniát fontos megteremteni az esküvő dekorációja és a rendelt kiegészítők között, ezért fontos, hogy a színeket, stílust és dizájnt minden esetben összehangoljuk.

Ültetőkártya hajtogatott formátumban

Akik sokat és sokszor jártak már esküvőn, azoknak ismerős lehet ez a klasszikus hajtogatott ültetőkártya forma, vagy ahogy sokan nevezik a sátras ültetőkártya. Ennél az ültetőkártya típusnál is az esküvői meghívó háttere az alapdízájn, mivel a tökéletes egységre törekszünk.
Minden tudnivalót elolvashatnak erről az ültetőkártya típusról is a további információk gombra kattintva.

Hajtogatott ültetőkártya 06
Tekercses ültetőkártya 03

Tekercses ültetőkártya

Ötletes és egyedi ültetőkártya kínálatunkban a tekercses ültetőkártya, melyet vagy szatén szalaggal vagy spárgával kötünk össze, attól függően, hogy milyen is lesz az esküvő témja, stílusa. A tekercsen felül olvasható a vendég neve, melyet a tányérba helyeznek el általában a dekoratőrök.
Fotókat és bővebb leírást olvashatnak a tekercses ültetőkártyáról a további információk gombra kattintva.

Ültetőkártya pauszpapírból

Egyedi és hangulatos, így jellemezhetnénk ültetőkártya kínálatunkban a pauszos ültetőkártyát. Egy kis led mécsessel megvilágítva az áttetsző pauszpapír nagyon elegáns
stílust ad az ültetőkártyának.rendelhető mindenféle dizájban és fotóval is. Fotókat és bővebb leírást találnak a további információk gombra kattintva erről a különleges ültetőkártyáról.

Ültetőkártya pauszpapírból 01
2in1 doboz 01

2in1 doboz

Jegyespárjaink évek óta nagyon szereteik a kocka dobozos formátumokat, legyen az esküvői meghívó vagy akr a 2in1 és a köszönetajándék doboz.Az esküvői vacsorára általában a kisebb méretet
rendelik, mivel itt kevesebb információt kell feltünteni, mint egy meghívón, de volt már megrendelés a nagyobb méretre is.
Minden érdekességet, a választható háttereket, és bővebb leírást el tudnak olvasni a további gombra kattintva erről a 2in1 funkciót betöltő dobozról.

Kör alakú 3in1 kártya

Kör alakú 3in1 kártya kétoldalas nyomtatás esetén abszolút alkalmas arra, hogy az esküvői vacsorán használt hármas funkciót, vagyis az ültetőkártyát, menükártyát és köszönetajándékot betöltse. A vendégek tányérjában elhelyezett kör alakú menükártya egy nagyszerű és praktius ötlet, melyet különböző hátterekkel és fotóval is tudnak rendelni.
Minden hasznos tudnivalót és fotókat megtalálnak a további információk gombra kattintva.

Kör alakú 3in1 kártya 03