Oldal kiválasztása

Ültető tábla és köszöntő tábla

Az ültető tábla és köszöntő tábla már szinte elengedhetetlen részét képezik egy jól szervezett esküvőnek.
Tapasztalatokból tudjuk, hogy mekkora kavarodást tud előidézni az esküvői vacsora kezdetén az a helyzet, mikor a násznép (főleg, ha nagyobb létszámról beszélünk)
az asztalok körül forogva, tanácstalanul keresi helyét. Ezt a “káoszt” tudjuk elkerülni a terem bejáratánál kifüggesztett ültetőtáblával,
melyen jelezzük, hogy ki hányas számú asztalnál foglal helyet, illetve ki merre felé induljon el, hogy megtalálja a számára ültetőkártyával fenntartott helyet.

Kör alakú, számozott asztalok esetén a legegyszerűbb megoldás, ha abc-rendben készítünk egy névsort és a nevek mellett feltüntetjük az asztal számát,
így mindenki gyorsan megtalálhatja a nevét. Természetesen lehetőség van asztalonkénti felsorolásra is.
Nagyon fontos, hogy a végleges ülésrend listákat kérjük az esküvő előtt legkésőbb 10 nappal leadni azért, hogy a tervezésre és gyártásra legyen elegendő idő!

Köszöntő tábla, üdvözlő tábla

Nagyon kedves gesztus a Jegyespár részéről az esküvőre érkező vendégek üdvözlése, mely most már nagyon nagy dívat esküvőkön. Mivel sokan kerestek meg minket ezzel az igénnyel, ezért mostantól nálunk is rendelhető a köszöntő tábla vagy más néven üdvözlő tábla. Az esküvői meghívó illetve a többi kiegészítő dizájnjával összhangban készítjük, tehát a köszöntő táblákon is visszaköszön az esküvői meghívó motívuma, a betűtípusa és a színek.

A weboldalunkon található összes háttérrel el tudjuk készíteni mind az ültető táblát mind pedig a köszöntő táblát, sőt a Jegyespár egyik jól sikerült fotójával is rendelhető. Az oldalon bemutatott fotók, minták csak ízelítő kínálatunkból, választhatnak egyedi hátteret, vagy lehet bármilyen dizájn ötletük is.

Az ültető tábla és a köszöntő tábla mérete:
B2 (50 X 70 cm), melyet 180 grammos fehér matt papírra nyomtatva, 5 mm-es habkartonra kasírozva készítünk.
Ettől eltérő méretre is van lehetőség, ebben az esetben kérjük egyeztessenek velünk e-mailben a pontos ajánlat miatt.

 Újdonság!

DIGITÁLIS ÜLTETŐ TÁBLA ÉS KÖSZÖNTŐ TÁBLA

Az idei évtől lehetővé tettük az ültető táblák és köszöntő táblák digitális változatának rendelését is. Mikor érdemes ezt a lehetőséget választani?
Akkor ha úgy látja a Jegyespár, hogy a vendéglista szinte az utolsó pillanatig változhat, ezért nem tudják esküvő előtt 10 nappal leadni a végleges ülésrendet.
Mi elkészítjük a tervezetet, a kért változtatásokat szükség esetén végrehajtjuk. Jóváhagyás után kérjük az összeg átutalását, mi pedig átküldjük JPG. formátumban a digitális változatot. Az átküldött digitális fájlt pedig a gyorsnyomdák szinte azonnal, de legkésőbb 24-48 óra alatt kinyomtatják a kiválasztott papírra.
Természetesen Budapesten kapcsolatban vagyunk digitális nyomdával, ezért segíteni tudunk, hogy hova érdemes menni.

Áraink a szerkesztési díjjal együtt értendőek!
Digitális változat: 7900 Ft
B2 (50 X 70 cm) tábla nyomtatással, kasírozással: 14900 Ft

Esküvöi meghívó fekvő háttér