Oldal kiválasztása

Köszönetajándék

A köszönetajándék elmaradhatatlan része manapság egy jól szervezett esküvőnek. Ezzel a kedves gesztussal köszöni meg az ifjú pár a násznépnek, hogy együtt ünnepeltek velük életük legszebb napján. Itt nem az ajándék értéke a fontos, hanem az, hogy egy kis meglepetéssel, emlékkel készülünk a vendégeink számára. A kis cukorkák, cukrozott mandulák mind-mind hagyományos köszönetajándékok,
mi azonban kicsit ötletesebb köszönetajándékokat is kínálunk Önöknek.
Minden köszönetajándéknál törekszünk arra, hogy a személyes jelleget kihangsúlyozzuk egy szép fotóval, hisz így lesz igazán maradandó emlék a vendégeink számára. Általában az esküvői meghívó grafikájával készítjük, de természetesen ettől el is lehet térni, a lényeg, hogy tökéletes legyen az összhang az esküvő dekorációja és a többi kiegészítő, mint ültetőkártya és menükártya között.

Cukorka köszönetajándék mini könyvben 05

Cukorka köszönetajándék mini könyvben

A cukorka köszönetajándék mini könyvben minden vendég számára egy kedves köszönetajándék lehet, mivel ki ne szeretné az édességet. Nagyon sokszor választják olyan esküvőn ahol sok a gyerek, mivel a színes cukorkák nagy örömet tudnak okozni.
A további információk gombra kattintva további tudnivalókat olvashatnak erről a köszönetajándék típusról.

Csokoládé köszönetajándék

A csokoládé köszönetajándék évek óta az egyik legnépszerűbb köszönetajándék kínálatunkban. Szinte nincs olyan ember, aki a csokit ne szeretné, korosztálytól teljesen függetlenül, ezért a csokoládé köszönetajándék egy nagyszerű őtlet.
A rendelhető méretekről, a választható hátterekről a további információk gombra kattintva olvashatnak.

Csokoládé köszönetajándék egyedi borítóval 05
Dobozos köszönetajándék fotóval 03

Dobozos köszönetajándék fotóval

Egyedi köszönetajándék a kocka formátumú doboz, melyetlegtöbbször a Jegyespár fotójával rendelik. A dobozban található a köszönetszöveg háttérrel vagy fotóval együtt.
Fotókat tekinthetnek meg és leírást ovashatnak erről a köszönetajándékról a további gombra kattintva.


Köszönetajándék könyvjelző

A köszönetajándék könyvjelző egy egyszerű, de praktikus ajándék a vendégeknek, hisz szinte mindenki tudja használni is. Mint minden köszönetajándék kínálatunkban a könyvjelző is rendelhető fényképpel, ezáltal még jobban kiemelve a személyes jelleget. A további információk gombra kattintva képeket és további tudnivalókat olvashatnak a könyvjelző köszönetajándékról.

Köszönetajándék könyvjelző 02
Köszönetajándék mini emlékkönyv 04

 


Köszönetajándék mini emlékkönyv

Fényképes köszönetajándékot ajánlunk a Jegyespároknak, méghozzá mini emlékkönyv formátumban. Mindenféle stílusban el tudjuk készíteni, de a legszemélyesebb ha egy jól sikerült fotó is kerül a könyv belső oldalára. Minden fontos tudnivaló ovasható erről a köszönetajándék típusról a további információkra kattintva.

Köszönetajándék tekercs ültetővel

Egyszerű mégis nagyon kreatív ötlet a köszönetajándék tekercs ültetővel, mivel több kiegészítő funkciót is össze tudunk dolgozni ebben a köszönetajándékban. A vendégek nevét rászerkesztjük a lap tetejére, ezáltal ültetőkártyaként is funkcionál,
vagyis 2in1 tekercs lesz. Fontos tudnivalókat olvashatnak és képeket tekinthetnek meg a további információk gombra kattintva.

Köszönetajándék tekercs ültetővel 03
Legyező köszönetajándék 02

Legyező köszönetajándék

Az öt lapos legyező köszönetajándék egy nagyon egyedi ajándék a vendégeknek. Ilyet nem valószínű, hogy láttak már, kaptak már esküvőn, ezért elmondható, hogy nagyon szereteik Jegyespárjaink. Mivel több funkciót is össze lehet dolgozni a köszönetjándék legyezőn, ezért nagyon megéri ha a költségeket is optimalizálni szeretnénk. Elsősorban azoknak ajánljuk akik mindenféle kiegészítőt szeretnének az esküvőre, vagyis ültetőkártyát, menükártyát, köszönetajándékot.
A további információk gombra kattintva további tudnivalókat olvashatnak erről a köszönetajándék típusról.

 


Mini köszönetkártya organza zsákban

Az organza zsákban található kis kártyát a Jegyespár fotójával készítjük, mely egy nagyon kedves köszönetajándék a vendégeknek. Az elegáns organzazsák különböző színekben rendelhető.
Minden fontos tudnivaló olvasható erről a köszönetajándék típusról a további információkra kattintva.

Mini köszönetkártya organzazsákban 01
Mini üvegcse pausz tekerccsel 02

 

Mini üvegcse pausztekercssel

A kémcsöves esküvői meghívók nészerűsége hívta életre a mini üvegcse pausztekercssel köszönetajándékot. A pausz tekercs ami az üvegcsében található teljesen személyre szabható fényképpel.
Hogy milyen hátterekkel és milyen díszítéssel lehet rendelni ezt a köszönetajándékot azt megtudhatják a további információk gombra kattintva.

 

Söralátét köszönetajándék

Söralátét köszönetajándék az egyik legnépszerűbb kollekciónkban. A lekerekített széllel készült söralátét saját fotóval vagy az esküvői meghívó hátterével egy nagyon különleges köszönetajándék ötlet.
Természetesen készülhet a vendég nevével is, így már ültetőkártya is lesz a szépen terített asztalon. Fotókat és a választható háttereket a további gombra kattintva nézhetik meg.

Söralátét köszönetajándék 01
Tea köszönetajándék tasakban 01

 

Tea köszönetajándék tasakban

A tea köszönetajándék szintén egy olyan ötlet, amit nagyon sok ember kedvelhet, hisz teát szinte mindenki fogyaszt. Ennél a köszönetajándék típsunál is általában az esküvői meghívó dizájnja kerül a tea tasakra,
de természetesen ha még személyesebbé szeretnénk tenni az ajándékot, akkor fényképel is készülhet.
A további információk gombra kattintva láthatnak fotókat és leírást is olvashatnak erről a típusról.

Köszönetajándék kártya

Egyszerű, mégis nagyszerű a köszönettajándék kártyánk, ami nagyon népszerű a Jegyespárok körében. Tulajdonképpen azt az elvet képviseli, hogy adunk is valami csekélységet, de mégsem költekezünk túl amikor a vacsora meghívás mellett még valami kis köszönetajándékot is szeretnénk adni.
Tudjuk, hogy az esküvők végén már gyakran elszaladnak a költségek, bármennyire is figyelmesen tervezünk, ezért egy nagyon okos lehetőség ez a köszöntkártya. Bővebben a további információk gomb alatt olvashatnak erről a köszönetajándék kártyáról.

Köszönetajándék kártya