Oldal kiválasztása

Esküvői meghívó

Ezen az oldalon összegyűjtöttük esküvői meghívó kollekciónk minden meghívóját, amelyeket nem tudtunk a nyitó oldalunkon bemutatni.
Kínálatunk nagyon sokrétű és elmondható, hogy szinte minden esküvői meghívó folyamatos rendelés alatt van.
Az olyan ötletes esküvői meghívó mint az útleveles meghívó, a boarding pass meghívó, a repülőjegy esküvői meghívó, vagy akár a puzzle esküvői meghívó egyre népszerűbb, sokan szeretnének egyedi esküvői meghívót választani. Fontos elmondanunk, hogy minden esküvői meghívó amit oldalunkon találnak elkészíthető fényképpel vagy akár saját grafikával is. A trendeket folyamtosan követjük, így évről-évre újabb esküvői meghívó kerül kollekciónkba.
Nézzük hát kínálatunkat összefoglalva, kiegészítve a meghivoborze.hu weboldal nyitó oldalát.

Egyoldalas esküvői meghívó

Az egyoldalas esküvői meghívó kínlatunk teljesen új az oldalunkon. Nagyon sok megkeresését kaptunk erre az egyszerű mégis elegáns formátumra,
ezért alkalmazkodva az igényekhez mi is elkésztítettük kollekciónkat.
Kétféle méretben rendelhető, hátlappal, szalaggal vagy akár spárgával vintage meghívó esetén.

egyoldalas esküvői meghívó 02
egyoldalas esküvői meghívó 07
egyoldalas esküvői meghívó 16

A gombra kattintva elérhetik az egyoldalas esküvői meghívókat.

További egyoldalas meghívó ötleteink, a képek alatti feliratra kattintva eljuthatnak az adott egyoldalas esküvői meghívó típushoz.

Greenery esküvői meghívó

A greenery esküvői meghívó az egyik legnépszerűbb jelenleg kollekciónkban mivel sok Jegyespár készül természetközeli esküvőre.
Kínálatunkban megtalálható a modern és klasszikus esküvői meghívó forma is.
Az alábbi formátumokat készítjük, a képek alatti feliratra kattintva eljuthatnak az adott greenery esküvői meghívó típushoz.

Ötletes esküvői meghívó – Még több ötlet

Még több ötlet menüpontunkban összegyűjtöttünk jó néhány ötletes esküvői meghívót, mely közül néhánnyal már találkozhattak a nyitó oldalunkon is.
Ilyen volt pl: útleveles esküvői meghívó, puzzle esküvői meghívó, filmszalagos esküvői meghívó, Legyezős esküvői meghívó. Kollekciónkban azonban még további ötletes esküvői meghívókat találnak melyeket az alábbiakban mutatunk be Önöknek.
A képek alatti feliratra kattintva eljuthatnak az adott típushoz.

Dobozos esküvői meghívó

Dobozos esküvői meghívóink az egyik legnépszerűbbek legyen az a dobozos meghívó tekerccsel, kémcsővel vagy kocka esetleg tégla dobozos meghívó formátum.
Mindegyik dobozunk elkészíthető fényképpel vagy saját grafikával, tehát teljesen személyre szabható.
Nyitó oldalunkon már találkozhattak néhány dobozos meghívó típussal, most a teljesség kedvéért bemutatjuk még a következőket:

Dobozos esküvői meghívóink összefoglaló oldalát, ITT találják, ahol egyben tekinthetik meg a kínálatot.

Magyaros esküvői meghívó

Magyaros esküvői meghívó az örök kedvenc. Még az esküvői meghívó trendek is sok esetben jönnek-mennek, addig elmondható, hogy a magyaros meghívók
mindig alapját képezik a megrendeléseknek a hagyományörző esküvők miatt. Kollekciónkban az új formákat ötvözzük a hagyományörző népi és népmesei
motívumokkal. Nyitó oldalunkon már találkozhattak jó néhány típussal, azonban három magyaros esküvői meghívó újdonságról is szeretnénk beszámolni.

További magyaros meghívó típusok:

Magyaros esküvői meghívóink összefoglaló oldalát, ITT találják, ahol egyben tekinthetik meg a kínálatot.

Kémcsöves esküvői meghívó

Kémcsöves esküvői meghívó ugyanúgy ahogy a magyaros meghívók nagyon népszerűek a Jegyespárjaink között. Nyitó oldalunk már hivatkoztunk a fehér pauszpapírral készülő típusról, most pedig bemutatjuk a további három típusunkat, melyet a kémcsöves esküvői meghívó menüpontokban is megtalálhatnak.
Válogathatnak színes pauszpapírok és színes strassz díszítések közül is.
A képek alatti feliratra kattintva eljuthatnak az adott esküvői meghívó típushoz.

Kártyás esküvői meghívó

A kártyás esküvői meghívó borítékos formátumban, tehát a tradicionális, klasszikus stílust idézi. Elegáns meghívó formátumok sok esetben szalag díszítéssel.
A nyitó oldalon már találkozhattak néhány típussal közülük is a legnépszerűbb ablakos esküvői meghívóval. Bemutattuk még a Francia hajtogatott meghívó csipkével,
Hullámos esküvői meghívó, Indamintás esküvői meghívó, Pauszrátétes esküvői meghívó, Tasakos esküvői meghívó, Vidám kártyás esküvői meghívó.

A következő kártyás esküvői meghívókkal találkozhatnak még kínálatunkban. A képek alatti feliratra kattintva eljuthatnak az adott esküvői meghívó típushoz.