Oldal kiválasztása

Menükártya

Esküvő, az ifjú pár és családja számára az egyik legfontosabb alkalom, ahol szeretnék, ha minden a legszebben és legjobban sikerülne, ezért fontos, hogy minden apró részletre – mint pl: menükártya, ültetőkártya, köszönetajándék- ügyeljenek azért, hogy a vendéglátás a lehető legjobban sikerüljön.

Menükártya a szépen terített ünnepi asztal egyik fő ékessége, dekorációja, melyről a meghívott vendégek értesülhetnek a vacsorán felszolgálásra kerülő ételekről.

Természetesen menükártyáink a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttérrel rendelhetőek, akár szettben is a meghívó és ültetőkártya mellé.

Amennyiben a tökéletes harmóniát szeretné megteremteni az esküvő dekorációja és a rendelt kiegészítők, mint menü- és ültetőkártya között, abban is tudunk segíteni, mivel minden egyedi igényre megtaláljuk a megoldást!

Kör alakú menükártya 3in1 funkcióval

Kör alakú menükártya 3in1 funkcióval kétoldalas nyomtatás esetén abszolút alkalmas arra, hogy az esküvői vacsorán használt hármas funkciót, vagyis az ültetőkártyát, menükártyát és köszönetajándékot betöltse. A vendégek tányérjában elhelyezett kör alakú menükártya egy nagyszerű és praktius ötlet, melyet különböző hátterekkel és fotóval is tudnak rendelni.
Minden hasznos tudnivalót és fotókat megtalálnak a további információk gombra kattintva.

Kör alakú menükártya 3in1 funkcióval 03
Menükártya egylapos formátumban 02

Menükártya egylapos formátumban

Az egylapos menükártya lehetőséget ad arra, hogy mindenkinek saját példánya lehessen a menükártyából. Amennyiben az ital kínálatot is szeretnék feltüntetni arra is van lehetőség.
Hogy milyen tartalom kerülhet az egylapos menükártyára és milyen funkciókra lehet használni azt a további információk gombra kattintva olvashatják el.

Menükártya háromszög formátumban

A háromszög alakú menükártyánk az egyik legnépszerűbbek kínálatunkban, mivel az étel mellett az italkínálatot és az asztalszámot is fel tudjuk tüntetni.
Alapesetként francia hajtogatással készítjük, de volt már rá példa, hogy kétoldalas, kinyitható formátumban kérték a Jegyespárok.
Minden tudnivalót elolvashatnak a további információk gombra kattintva.

Menükártya háromszög formátumban 01
Menükártya kör alakú formátumban 01

Menükártya kör alakú formátumban

A kör alakú menükártya egy teljesen új ötlet a menükártyák világában. Itt is minden vendég tányérjába kerül egy menü, ami egy kedves gesztus a Jegyespár részéről,
hisz így mindenkinek saját külön menükártyája lesz az esküvőn. Ebben az esetben viszont érdemes több funkcióval összedolgozni. Lehet ültetőkártya vagy akár köszönetajándék is.
Fotókat és bővebb leírást találnak a további információk gombra kattintva.

Menükártya pauszpapírból

A mécsessel megvilágítható menükártya pauszpapírból egy nagyon elegáns hangulatot termet az esküvői asztalokon. nagyon népszerű egyrészt a dekorációs funkciója miatt másrészt azért, mert elég sok tartalom elfér a hengeren.
Legtöbbször szám is kerül a pauszos menükártyára, így már asztalszámként is tud funkcionálni.
A további információk gombra kattintva láthatnak fotókat, és bővebb tudnivalókat is elolvashatnak.

Menükártya pauszpapírból 02
Menükártya négyzetes formátumban 03


Menükártya négyzetes formátumban

Nagyon sok Jegyespár keresi nálunk az emúlt években a négyzetes formátumokat, legyen az esküvői meghívó, vagy a menükártya.
Általában akik négyzetes formában rendelik a meghívót azok az esküvői vacsorán is ezt a formátumot választják pl.menükártyának.
A négyzetes menükártyáról további érdekességeket olvashatnak és fotókat tekinthetnek meg a további információk gomb alatt.