Oldal kiválasztása

Menükártya

Esküvő, az ifjú pár és családja számára az egyik legfontosabb alkalom, ahol szeretnék, ha minden a legszebben és legjobban sikerülne, ezért fontos, hogy minden apró részletre – mint pl: menükártya, ültetőkártya, köszönetajándék- ügyeljenek azért, hogy a vendéglátás a lehető legjobban sikerüljön.

Menükártya a szépen terített ünnepi asztal egyik fő ékessége, dekorációja, melyről a meghívott vendégek értesülhetnek a vacsorán felszolgálásra kerülő ételekről.

Természetesen menükártyáink a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttérrel rendelhetőek, akár szettben is a meghívó és ültetőkártya mellé.

Amennyiben a tökéletes harmóniát szeretné megteremteni az esküvő dekorációja és a rendelt kiegészítők, mint menü- és ültetőkártya között, abban is tudunk segíteni, mivel minden egyedi igényre megtaláljuk a megoldást!

Háromszög alakú 3in1 kártya 01

Háromszög alakú 3in1 kártya

A 3in1 kártya évek óta a legnagyobb kedvenc az esküvői kiegészítőink között. Nagyon jó visszajelzéseket kaptunk a sok-sok év alatt Jegyespárjainkról,
akik arról számoltak be, hogy a vendégek közül szinte soha senki nem hagyta vagy felejtette ott ezt a kártyát. Egyedi és különleges ötlet, melyen több funkciót is össze tudunk dolgozni.
Hogy melyek ezek a funkciók és hogy is kell ezt elképzelni, ahhoz kérjük kattintsanak a további információk gombra.

3in1 tekercs

Minden olyan Jegyespárnak ajánljuk a 3in1 tekercs kiegészítő ötletünket, akik szeretnének az esküvőre menükártyát, ültetőkártyát és egy kis köszönetajándékot is.
A 3in1 tekercs erre tökéletesen alkalmas, melyet különböző típusú papírokra készítünk, mindenféle dizájnban.
Minden fontos tudnivalót elolvashatnak erről a különleges 3in tekercsről a további információk gombra kattintva.

3in1 tekercs 01
Egylapos menükártya 01

Egylapos menükártya

Az egylapos menükártya lehetőséget ad arra, hogy mindenkinek saját példánya lehessen a menükártyából. Amennyiben az ital kínálatot is szeretnék feltüntetni arra is van lehetőség.
Hogy milyen tartalom kerülhet az egylapos menükártyára és milyen funkciókra lehet használni azt a további információk gombra kattintva olvashatják el.

Háromszög alakú menükártya

A háromszög alakú menükártyánk az egyik legnépszerűbbek kínálatunkban, mivel az étel mellett az italkínálatot és az asztalszámot is fel tudjuk tüntetni.
Alapesetként francia hajtogatással készítjük, de volt már rá példa, hogy kétoldalas, kinyitható formátumban kérték a Jegyespárok.
Minden tudnivalót elolvashatnak a további információk gombra kattintva.

háromszög-alakú-menükártya-03
Kör alakú menükártya 01

Kör alakú menükártya

A kör alakú menükártya egy teljesen új ötlet a menükártyák világában. Itt is minden vendég tányérjába kerül egy menü, ami egy kedves gesztus a Jegyespár részéről,
hisz így mindenkinek saját külön menükártyája lesz az esküvőn. Ebben az esetben viszont érdemes több funkcióval összedolgozni. Lehet ültetőkártya vagy akár köszönetajándék is.
Fotókat és bővebb leírást találnak a további információk gombra kattintva.

Menükártya pauszpapírból

A mécsessel megvilágítható menükártya pauszpapírból egy nagyon elegáns hangulatot termet az esküvői asztalokon. nagyon népszerű egyrészt a dekorációs funkciója miatt másrészt azért, mert elég sok tartalom elfér a hegeren.
Legtöbbször szám is kerül a pauszos menükártyára, így már asztalszámként is tud funkcionálni.
A további információk gombra kattintva láthatnak fotókat, és bővebb tudnivalóat is elolvashatnak.

Menükártya pauszpapírból 04
Négyzet alakú menükártya 03


Négyzet alakú menükártya

Nagyon sok Jegyespár keresi nálunk az emúlt években a négyzetes formátumokat, legyen az esküvői meghívó, vagy a menükártya.
Általában akik négyzetes formában rendelik a meghívót azok az esküvői vacsorán is ezt a formátumot választják pl.menükártyának.
A négyzetes menükártyáról további érdekességeket olvashatnak és fotókat tekinthetnek meg a további információk gomb alatt.