Oldal kiválasztása

Dobozos esküvői meghívó

Dobozos esküvői meghívó kollekciónk a kreatív stílust képviselik. Ennél a típusnál különböző doboz formátumokra szerkesztjük rá a meghívó hátterét,
az idézetet és szöveget. Készítünk masnis, tégla, kocka formátumú vagy kihúzható esküvői meghívó dobozokat.
A doboz tetejét vagy akár a betétlapokat lehetőség van a Jegyespár egyik közös fotójával szerkeszteni.
Minőségi alapanyagokkal dolgozunk, amely lehetőséget ad arra, hogy évekkel később is maradandó emlék legyen
az átadott dobozos esküvői meghívó a vendégek számára.

Dobozos esküvői meghívó kémcsővel nyitó
 

Dobozos esküvői meghívó kémcsővel

Ez a dobozos esküvői meghívó nagyon különleges és egyedi meghívó ötlet. Kétféle meghívótípusból (kémcsöves és a dobozos) egy egyedi meghívót készítünk Önnek a Nagy Napra! Miért válassza ezt a dobozos meghívótípust? Kérjük, kattintson a további információk gombra és tekintse meg a képeket és olvassa el a részletesebb információkat.

Dobozos esküvői meghívó tekerccsel

Ha dobozos meghívót szeretne adni a vendégnek akkor ez az esküvői meghívó jó választás az Ön számára. Ennél a dobozos esküvői meghívónál a pausz vagy a gyöngypapír tekercset egy elegáns dobozba helyezzük.
Választhatja ezt a dobozos meghívót mindenféle színben és mindenféle stílusú háttérrel együtt, vagy akár fotóval is, melyet a tekercsen helyezünk el.
Ha ezt az esküvői meghívótípust szeretné megrendelni, kattintson a további információk gombra ahol még több információt talál erről a típusról.

Dobozos esküvői meghívó tekerccsel nyitó
Esküvői meghívó tégla dobozban nyitó

 

Esküvői meghívó tégla dobozban

Téglatest alakú dobozos meghívóink évek óta nagyon népszerűek.
Mindenféle színben és stílusban el tudjuk készíteni ezt a különleges esküvői meghívót, így teljesen összhangba hozható az esküvő stílusával, témájával. Lehetőség van fényképpel is rendelni. Amennyiben ez a dobozos
esküvői meghívó keltette fel az érdeklődését, akkor kattintson a további információk gombra és olvassa el a részletes információkat.

Esküvői meghívó kocka dobozban

Kocka formájú dobozos meghívóink ugyanazon az elven épülnek fel, mint a téglatest alakú esküvői meghívó doboz. Ennél a meghívó típusnál is a szétnyitható doboz belsejében található a meghívó szövege a menyasszony és a vőlegény nevével együtt. A részletes információ gombra kattintva képeket láthat és bővebb információt olvashat.

Esküvői meghívó kocka dobozban nyitó
Dobozos esküvői meghívó masnival nyitó
   

Dobozos esküvői meghívó masnival

Ez a dobozos esküvői meghívó fiatalos és elegáns stílusú. Ebben a dobozban talál egy hajtogatott kártyát a menyasszony és a vőlegény nevével, az esküvő dátumával és az esküvői helyszín információival. Ez egy kicsi kártya, de elegendő helyet tartalmaz a fontos információkhoz. Ezt a dobozos meghívótípust különböző háttérrel vagy saját fotójával is megrendelheti, így ez eredeti és különleges esküvői meghívó lesz a vendégek számára.

 

További különleges dobozos meghívó ajánlataink:

Ha nem sikerült még választania a fent említett dobozos esküvői meghívókból, akkor ajánljuk még a következő típusokat: