Oldal kiválasztása

Köszönetajándék csokoládé

Évek óta az egyik legnagyobb sláger kínálatunkban a köszönetajándék csokoládé, mivel a a csokit mindenki szereti, gyerekek, nők és férfiak egyaránt.
Mind emellett teljesen személyre szabható, tehát készülhet az esküvői meghívó grafikájával, vagy akár a Jegyespár fotójával is.
Kínálatunkban kétféle méretben rendelhető a köszönetajándék csokoládé, a nagyobb méret ültetőkártyaként is funkcionálhat.

Köszönetajándék csokoládé egyedi borítóval

Igazi kis különlegesség köszönetajándék kínálatunkban az egyedi papír borítóval ellátott csoki, mely szerencsi csokoládé. Legtöbb esetben az esküvői meghívó hátterével készítjük, de fényképpel is el tudjuk készíteni. A háttér mellett egy rövid köszönet szöveg, az ifjú pár neve és az esküvő dátuma szerepel a kis papírkán.
Lehetőség van szettben is rendelni, minden más kiegészítővel együtt pl. ültetőkártyával is.

Mérete 4 × 8 cm

Áraink

460 Ft/db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft

Köszönetajándék csokoládé ültetővel

Már ültetőkártya funkcióval is rendelhető a csokoládé köszönetajándék. A Roshen csokit elsősorban kereszt nevekhez ajánljuk, mivel a teljes nevek
az ülésrenden vannak feltüntetve. A csoki köszönetajándék dizájnja a meghívó motívumát követi csak úgy, mint a menükártya, az asztalszám, vagy az ülésrend.
A csoki tetején található a motívum vagy a fotó és a vendég neve, az oldalán az ifjúpár neve az esküvő dátumával a másik oldalán pedig egy köszöntő szöveg,
mint pl.:”Köszönjük, hogy eljöttetek!”

Mérete 2,5 × 10 cm

Áraink

560 Ft/db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft!

 

A köszönetajándék típushoz választható hátterek

KLIKK a kiválasztott háttér típus gombjára: