Oldal kiválasztása

Greenery esküvői meghívó

A greenery esküvői meghívó a zöld levél és természetközeli motívumokkal az egyik legnépszerűbb téma manapság.
De mit is jelent? Greenery vagyis „vissza a természetbe!” – egy igazán egyedi, új színvilág, mely egy új és nagyon kedvelt esküvői stílust teremtett.
Rendkívül népszerű lett azon jegyespárok körében akik szeretik az egyszerű, letisztult szín és stílusvilágot, valamint a természetet.
A greeneryt, vagyis a zöld, lomb zöld, élénkzöld árnyalatot 2017-ben az év színének választották,
melynek egyenes következménye lett az, hogy egyre nagyobb teret hódított az esküvői meghívó világában is.
Greenery esküvői meghívó kínálatunkban gyakran használjuk az újrahasznosított papírokat is a hófehér és a sötétzöld kartonok mellett.

Itt szeretnénk elmondani, hogy bármelyik esküvői meghívónk elkészíthető greenery motívummal, olyan esküvői meghívó is, melyet ebben a kínálatban nem találnak meg. Ha esetleg egy másik esküvői meghívó típust szeretnék rendelni greenery stílusban, akkor keressenek minket és egyeztetjük a részleteket.

Greenery esküvői meghívó dobozban

Az egyik legnépszerűbb esküvői meghívónk az a dobozos meghívó, melyet most a greenery esküvői meghívó kollekciónkban is megtalálhatnak. A képeken látható dizájnokkal rendelhetőek ezek a greenery meghívók, ahol a papír színeket és a tekercset átkötő dekorációt (szalag vagy spárga) tudják módosítani. A további információ gombra kattintva láthatnak fotókat és egyéb fontos információkat is olvashatnak erről a greenery esküvői meghívó típusról.

greenery esküvői meghívó dobozban nyitó
egyoldalas greenery esküvői meghívó nyitó

Egyoldalas greenery esküvői meghívó

Elegáns, letisztult és modern, így írhatnánk le az egyoldalas greenery esküvői meghívóinkat, melyek nagyon népszerűek a Jegyespárok körében.
Egyrést az egyszerű forma, a letisztult természetközeli dizájn teszi érdekessé ezt a geenery meghívó típust.
Rendelhető hátlappal, szalaggal vagy spárgával is. Többféle dizájn közül választhatnak, melyet megtekinthetnek a további információ gombra kattintva.

Greenery esküvői meghívó betétlappal

Különleges és elegáns formátumú ez a greenery esküvői meghívó, melyhez tartozik egy betétlap is, így kétrészes. A betétlapon található a szöveges tartalom, az esküvői meghívó szövege és egy rövid idézet.
Program is feltüntethető akár a népszerű piktogramokkal együtt is. Különböző papírokból rendelhető, melyeket megtekinthetnek a további információ gombra kattintva.

greenery esküvői meghívó betétlappal nyitó
hajtogatott greenery esküvői meghívó nyitó

Hajtogatott greenery esküvői meghívó

Ezen menüpont alatt kétféle greenery esküvői meghívó formát találhatnak.
Egy két és egy három részes típust, mindegyik kinyitható formátumban szebbnél szebb greenery motívumokkal. Különböző greenery motívumokkal találkozhatnak, melyek rendelhetőek. A választható papírokat megtekinthetik
a további információ gombra kattintva.

Körives greenery esküvői meghívó

Kártyás esküvői meghívóink között méltán népszerű a körives elejű meghívó forma, melyet most egy szép greenery motivummal is megrendelhetnek.
Készítjük motívum nélkül is, sötétzöld kartonból. A greenery esküvői meghívó elejét egy spárga fogja össze, összhangban a meghívó hangulatával, stílusával.
A további információ gombra kattintva megtekinthetnek fotókat és részletesebb leírást olvashatnak.

köríves greenery esküvői meghívó nyitó
greenery esküvői meghívó tasakban nyitó

Greenery esküvői meghívó tasakban

A kétrészes greenery esküvői meghívó egy ötletes forma, amely egy tasakból és egy kihúzható betélapból áll. A tasak elején egy szép greenery motívum található, a betétlapon pedig a szöveg.
Hogy milyen dizájnok, papírok és szalagok közül választhatnak, azt a további információ gombra kattintva tudhatják meg.