KAPCSOLAT

Esküvői ültetőkártya

Elegáns és praktikus kiegészítője egy szépen terített ünnepi asztalnak, mely igen fontos szerepet tölt be főleg, ha nagy létszámú a lakodalom. A tányérok mellett elhelyezett ültetőkártyákkal elkerülhetjük, hogy a násznép tagjai egymásra tekintve, tanácstalanul keressék helyüket. Praktikusság mellett kiemelnénk az ültetőkártya dekorációs funkcióját is, különösen, ha a meghívó motívumával, betűtípusával készítjük, végig vezetve ezáltal az esküvő grafikai stílusát. Természetesen ültetőkártyáinkat a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttérrel el tudjuk készíteni, akár szettben is a meghívó és menükártya mellé. A tökéletes harmóniát fontos megteremteni az esküvő dekorációja és a rendelt kiegészítők között, ezért fontos, hogy a színeket, stílust és dizájnt minden esetben összehangoljuk.


HAJTOGATTOT ÜLTETŐKÁRTYA

Hajtogatott ültető kártya Hajtogatott ültető kártya Hajtogatott ültető kártya

A hajtogatott ültetőkártyáink a hagyományos stílust képviselik, mégis egyedivé varázsolhatjuk az ültetőkártya oldalán vagy a háttérben elhelyezett esküvői motívummal. Amennyiben szettben rendelik a meghívókkal, menükártyákkal akkor minden esetben a meghívó hátterével díszítjük és azonos betűtípussal, betűszínnel szerkesztjük. Elkészíthető teljes vagy akár keresztnevekkel is. Rendelhető gyöngyház vagy matt papírból, fehér és bézs színben. Az ültetőkártyák elkészíthetőek színes papírból is, de ebben az esetben a színes hátterek nem mutatnak a kártyákon, csak a fekete- fehér grafikák. Az ültetőkártya mérete 10×5 cm (összehajtva)


Áraink

Darab ár: 180 Ft / db

Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj 2800 Ft

Minimum rendelés: 20db


SZALAGOS ÜLTETŐKÁRTYA

Szalagos ültetőkártya Szalagos ültetőkártya

Az ültetőkártyáknál mindig is azt javasoljuk a jegyespároknak, hogy az egyszerűségre és praktikusságra törekedjenek, hisz csak ebben az esetben éri el célját, és lesz használható, mint kiegészítő. Fontosak a betűméretek, az olvashatóság, az hogy egy idősebb ember is jól lássa, egy kicsit távolabbról is. Azonban ha mindezeknek megfeleltünk, akkor még elegánsabbá tudjuk tenni az ültetőkártyát, egy 3 mm­es szatén szalaggal, természetesen a dekoráció színvilágához illő színben. Szalagos díszítés esetén nem helyezünk el hátteret az ültetőre, mivel a háttér, a szalag és a név már túl zsúfolttá tenni az ültetőkártyát.


Áraink

Fehér pausz darab ár: 280 / db

Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj 2800 Ft

Minimum rendelés: 20db


TEKERCSES ÜLTETŐKÁRTYA

Tekercses ültetőkártya Tekercses ültetőkártya Tekercses ültetőkártya Tekercses ültetőkártya Tekercses ültetőkártya

Igazi különlegessége kínálatunknak a tekercses ültető, mely a fiatalos és kreatív stílust képviseli. A tekercses ültetőn a neveket úgy helyezzük, hogy összetekert állapotban jól olvasható legyen a szatén szalag mellett. Az esküvői meghívó háttere szintén megtalálható a tekercsen, a név mellett vagy a háttérben. A tekercs mérete 10 cm. Készülhet fehér, bézs, mályva, lime zöld gyöngyház papírból vagy pausz papírból. A név feltüntetése mellett lehetőség van egy kis motívum vagy a jegyespár egyik fotóját feltüntetni egy rövid köszönő szöveg kíséretében. Ebben az esetben azonban már 2in1, mivel az ültetőkártya funkció mellett köszönetajándéknak is adhatjuk a vendégek számára. Praktikus, ötletes és biztos hazaviszik, hisz névre szól:)

Ha az ültetőkártya mellé még egyéb kiegészítőt is szeretnének, mint pl: menükártya, ültetőtábla vagy köszönetajándék, akkor jó helyen járnak, hisz a Meghívó Börzénél mindent egy helyen megrendelhetnek. Az adott kiegészítők menüpontjai alatt minden bővebb információt megtalálnak, árakkal, leírásokkal együtt.


Áraink

Darab ár: 230 Ft / db

290 Ft/db ha köszönetszöveget is szeretnénk az ültető tekercsre

Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj 2800 Ft

Minimum rendelés: 10db