Oldal kiválasztása

Beszállókártya esküvői meghívó

A beszállókártya esküvői meghívót a boarding pass, azaz a beszállókártyák ihlették. Biztos sokaknak volt már a kezében repülőgépre vagy hajóra beszálláskor egy ilyen egyoldalas kártya. Semmi felesleges szöveg csakis a lényeg, vagyis hol és mikor történik a beszállás. A repülő vagy hajó beszállókártyák ihlették meg ezt a egyoldalas esküvői meghívót, ahol kizárólag adatszerűen szerepelnek az esküvővel kapcsolatos információk. Nevek, időpont, helyszínek. Semmiképp nem javasoljuk, hogy hagyományos meghívó szövegek kerüljenek a meghívóra, mert akkor elveszik az egyedi jellege ennek az esküvői meghívónak. A mintaképeken elkészült meghívókból választhatnak, de természetesen egyedi dizájnt is tudunk készíteni, ennek részleteivel kapcsolatban azonban mindenképpen keressenek minket még a megrendelés előtt. Színes karton hátlap található a beszállókártya esküvői meghívó hátterében, melynek színe természetesen választható, összhangban az esküvő
fő dekorációs színeivel. Ez a karton hátlap egy erős tartást ad az egyoldalas meghívónak és az ötletesség mellett még elegáns hatást is kölcsönöz a kártyának.
Online megrendelés esetén a megjegyzés rovatban kérjük szépen feltüntetni az alapkarton színét.

A meghívó mérete 10 X 21 cm, melyhez LA/4-es boríték rendelhető.

Természetesen esküvői kiegészítőink is rendelhetőek boarding pass stílusban legyen az ültetőkártya, köszönetajándék, menükártya vagy akár a nagy méretű ülésrend tábla.

Áraink

 20-100 db    590 Ft /db
101-200 db    570 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db

 

Kiegészítők: