Oldal kiválasztása

Tortaszelet formájú esküvői meghívó doboz

Igazi különlegesség esküvői meghívó kollekciónkban a tortaszelet formájú meghívó doboz. Mindenféle esküvői meghívó motívummal elkészíthető, mellyel már a meghíváskor megteremthetjük magának az esküvői vacsora dekorációjának hangulatát is. Elsősorban nonfiguratív hátterek kiválasztását javasoljuk, de természetesen a klasszikus gyűrű és virág motívumokkal is elkészíthető.

A tortaszelet dobozkában egy pausz tekercs található, melyet szatén szalaggal díszítünk. A tekercs mérete megegyezik a kis méretű üvegcsés meghívó pauszának méretével, mely 8,5 × 21 cm. A tekercsen található az esküvői meghívó szövege és a nevek, valamint a visszajelzésre szolgáló információ. A tekercset lehetőség van a tortaszelet motívumával készíteni, de ha még személyesebbé szeretnénk tenni, akkor készíthetjük a Jegyespár fotójával is. A torta szeleten széles szatén szalag található, kis strassz díszítéssel, mellyel még különlegesebbé és elegánsabbá varázsoljuk a meghívót. Ennél a meghívó típusnál hosszabb elkészítési idővel kell számolni, mivel nagyon sok kézi munkát igényel. Dobozaink nem külföldről importált termékek, hanem mindegyiket mi magunk készítjük, saját kezünkkel.

A tortaszelet formájú dobozka nagyszerű és egyedi ötlet köszönetajándéknak is. A doboz tetejére a Köszönjük felirat és az esküvő dátuma kerül egy fénykép kíséretében. Elkészült tortaszelet dobozos köszönetajándékokról bővebb információt és fotókat a köszönetajándék menüpont alatt olvashatnak.

Fontos!
A doboz tetejére vagy a pausz tekercsre választott dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is, mint pl. menükártya, köszönetajándék, ültetőkártya. Jegyespárjaink az elmúlt években már nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor a tökéletes összhangra az esküvőn megjelenő grafikákkal kapcsolatban, amit természetesen úgy lehet elérni, ha a meghívó dizájnja, grafikája vonul végig az esküvőn. Egységes papír, betű, dizájn a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig. Pont emiatt a szempont miatt dönt úgy a Jegyespárok nagy része, hogy a grafikai kiegészítők elkészítését ránk szakemberekre bízzák, nem pedig a dekorosoktól rendelik meg, melyet fontos időben jelezni felénk.

Esküvöi meghívó fekvő háttér