Oldal kiválasztása

Tekercses meghívó hatszögletű dobozban

Ebben a menüpontban a tekercses esküvői meghívókhoz készített hatszögletű dobozokat tekinthetik meg. A doboz alsó része itt sem kihúzható, hanem az oldalán kinyitható, melyben szalaggal átkötött tekercses meghívó található. A tekercs lehet pauszból vagy gyöngyház papírból. Ahogy a kémcsöves méretnél említettük elsősorban indamintás, nonfiguratív hátterekkel készítjük, ami szépen végig és körbefut az egész dobozon. Mivel a hatszög miatt kis keskeny felületek vannak, ezért hagyományos gyűrű vagy virág motívumok, fényképek nem mutatnak jól a dobozon. Ha fényképet is szeretnénk az esküvői meghívóra, akkor azt mindenképpen a tekercsre szerkesztjük, legyen az pausz vagy gyöngyház tekercs. Fénykép esetén azonban javasoljuk a pausz papírt, mivel a gyöngyház papír csillogó bevonata miatt nem lesznek kontrasztosak a színek, szép élesek, kontrasztosak a fotók. A doboz többféle színben rendelhető! Ha háttérrel készítjük, akkor fehér és bézs matt vagy fehér és bézs gyöngyházpapírt javasoljuk, ha nem szeretnének rá motívumot, akkor a szín lehet még: bordó, arany, ezüst.

A doboz mérete: 16 cm hosszú

Fontos!
A hatszögletű doboz tetejére vagy a tekercsre választott dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is, mint pl. menükártya, köszönetajándék, ültetőkártya vagy az ülésrend tábla. A vendégek is látni fogják a tökéletes szervezést, odafigyelést, ha egységes grafika vonul végig az összes kiegészítőn, ráadásul egy tökéletes egységet teremtünk
a meghívástól egészen a köszönetajándékig. Tehát nagyon fontos, hogy ezt az igényt kialakítsuk magunkban a tökéletes esküvőszervezés érdekében.

Áraink

 20-100 db    950 Ft /db
101-200 db    930 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db