Oldal kiválasztása

Tekercses magyaros esküvői meghívó díszdobozban

Tekercses magyaros esküvői meghívókhoz ajánljuk díszdobozainkat, melyeket szintén népművészeti (kalocsai, kékfestő) vagy népmesei motívumokkal készítünk. A dobozkában a szalaggal átkötött pausz tekercses meghívó kerül, melyet általában a ugyanazzal a motívummal készítünk, mint ami a doboz tetején is megtalálható. Mivel a doboz fekvő formátumú, ezért mindenképpen azt javasoljuk, hogy a fekvő hátterek közül válasszanak.

Tekercses dobozaink különböző színekben is rendelhetőek. A doboz belső része szinte bármilyen színű lehet, de ha szeretnék megteremteni a magyaros dizájnt javasoljuk a zöld vagy piros doboz belsőt és a fehér doboz tetőt. A tekercsnél fehér pauszt használunk, mivel a gyöngyház papír fényes gyöngy bevonata miatt nem lesznek szép élénkek a színek. A pausz papír magas felbontása miatt viszont a magyaros motívumokra jellemező színek szépen megjelennek.
A szalag szín is variálható, de mivel magyaros meghívóról beszélünk, színben a zöld, piros és fehér szalagokat ajánljuk.

A doboz mérete: 16 cm hosszú

Fontos!
A magyaros esküvői meghívók esetén különösen fontos, hogy a dizájnt tovább vigyük az esküvői kiegészítőkön is, mint pl az ültetőkártyákon, menükártyákon. Ezért nagyon fontos, hogy a hátteret kellő gonddal kell kiválsztani, hisz ha az egységre törekszünk, akkor ezt a motívomot fogjuk később is használni. A kiegészítők mindig második körben kerülnek megrendelésre, de javasoljuk időben jelezni azért, hogy a nyári esküvői forgatag esetén is biztos tudjuk vállalni a kiegészítők elkészítését.