Oldal kiválasztása

Téglatest alakú esküvői meghívó doboz

Kocka dobozos meghívó helyett, akár téglatest alakú meghívó doboz ….. Nálunk, semmi sem lehetetlen:)
Nagyon különleges és szép a belsejében nyomtatott dobozos meghívó, ahol a kínálatunkban szereplő fekvő hátterek szinte minden módosítás nélkül elhelyezhetőek a doboz tetején. Amennyiben fényképpel szeretnék rendelni, arra is van lehetőség, akár szépia vagy fekete-fehér színvilágban. Ha egy szépia, barnított fotóval dolgozunk, akkor javasolni szoktuk a bézs színű papírt, a fekete-fehér fotóhoz pedig inkább a fehér papírt. Nyilván Önök döntenek, mivel természetesen ettől el is lehet térni:) A dobozos meghívó adottságai miatt fényképes meghívó esetén mindenképpen fekvő képet küldjenek nekünk a megrendeléskor. A fényképpel történő rendelésről bővebben olvashatnak a fenykepesmeghivo.hu oldalunkon.

A szöveges részek szintén a doboz belsejében találhatóak, a választott esküvői meghívó háttérrel együtt. Szintén rendelhető mindenféle színben, de itt is javasoljuk a pasztell színű papírokat, mint fehér,és bézs azért, hogy a választott hátterek, motívumok minél szebben megjelenhessenek az esküvői meghívón. Színes szatén szalag ennél a meghívónál is választható, mely általában összhangban van az esküvő dekorációjával.

Fontos!
Háttér választás előtt javasoljuk végig gondolni, hogy a tégla dobozos meghívóra választott motívumo továbbvihető-e az esküvői kiegészítőkön is legyen az akár ültetőkártya vagy menükártya, köszönetajándék, mivel az a tapasztalatunk, hogy a Jegyespárok az elmúlt években erre nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor. A tökéletes összhangot megteremtése az esküvőn, a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig mára már nagyon fontos szemponttá vált, pontosan ezért Jegyespárjaink szinte mindegyike kiegészítőkkel együtt rendel nálunk. Tehát fontos, hogy a válsztott háttér összhangban legyen a dekoráció szín és stílus világával.

A doboz mérete: 5 X 10 cm

Esküvöi meghívó fekvő háttér