Oldal kiválasztása

Tasakos esküvői meghívó

Ötletes és különleges, így jellemezhetnénk “tasakos” esküvői meghívóinkat. Ez az esküvői meghívó két részből áll, egy tasakból és egy betétlapból. A tasak külseje egyedileg tervezhető, tehát kerülhet rá fénykép vagy esküvői meghívó háttér egyaránt. A tasakban található betétlap tartalmazza a szöveges információkat, a meghívó idézetet és a szöveget. Túl hosszú szövegekhez nem ajánljuk az esküvői meghívó mérete miatt. Fényképes tasakos meghívó esetén feltétlenül a matt papírokat javasoljuk a papírok magasabb felbontása miatt, mely lehetővé teszi a fényképek jó minőségben való megjelenítését. Fényképes tasakos meghívóinkról itt is olvashat: fenykepesmeghivo.hu

Fontos!
A tasakos esküvői meghívó esetén is javasoljuk, hogy a háttér választásra szánjanak időt, mert a Jegyespárok nagy része tovább viszi a grafikát az esküvői vacsorán is. Megjelenik az ültetőkártyán, ülésrenden, köszönetajándékon és a menükártyán is a meghívó dizájnja azért, hogy egy tökéletes egységet alkossanak. Ha így tesznek Önök is, biztos, hogy jó kezekben tudhatják a kiegészítők elkészítését, mivel mi minden kiegészítőt a meghívó motívumával, betűtípusával készítünk el.

Kétféle méretben és formátumban készítjük:
Négyzet alakú formátum: 13,6 × 13,6 cm-es méret, melyhez 16 × 16 cm-es borítékot ajánlunk.
Mind a két formátum esetén a tasakban található betétlapon egy szatén szalagból készült masni található, melynek színe választható.

Esküvöi meghívó fekvő háttér