Oldal kiválasztása

Szinházjegy és mozijegy esküvői meghívó

A színház és mozijegy esküvői meghívó az egyoldalas meghívó kínálatunk egyik legnépszerűbb meghívója, hisz kinek ne lett volna a kezében már akármelyikből is? Lehet, hogy a szerelmesek ott találkoztak először, vagy akár lehet egy közös rajongásuk is a színház vagy film művészet iránt. Közkívánatra megalkottuk a hagyományokkal szakító színház és mozijegy esküvői meghívónkat, egyoldalas formátumban színes karton hátlappal, a témára jellemző grafikákkal, szimbólumokkal.
Szövegezését tekintve is egyedi, hiszen csak adatszerűen, egyedi feliratokkal jelenítjük meg az esküvő időpontját, helyszínét és a főszereplőket, vagyis a Jegyespár neveit. Egyedi ötleteket is lehetőség van megvalósítani az adott formán és méreteken belül.
Amennyiben teljesen új dizájnt készítünk, akkor a szerkesztési költség magasabb, de ennek részleteiről mindenképp egyeztessenek megrendelés előtt. A mozijegy és színházjegy esküvői meghívó papírja fehér vagy bézs matt színű, de természetesen lehetőség van ugyanebből a két színből gyöngyház papírral is készíteni.
Fontos, hogy a matt papíron szebbek lesznek a színek, élesebbek, kontrasztosabbak a papír felbontása miatt, valamint a meghívó stílusához is jobban passzolnak a matt papírok. A meghívó alapját képező karton színe választható, javasoljuk, hogy az esküvői dekoráció színvilágával passzoljon, hisz így lehet tökéletes a harmónia.

A meghívó mérete 10 X 21 cm, melyhez LA/4-es boríték rendelhető.

Természetesen esküvői kiegészítőink is rendelhetőek boarding pass stílusban legyen az ültetőkártya, köszönetajándék, menükártya vagy akár a nagy méretű ülésrend tábla.

Áraink

20-100 db 590 Ft / db
101-200 db 570 Ft / db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db