Oldal kiválasztása

Színház témájú esküvői meghívó

A színház témájú esküvői meghívó az egyik legérdekesebb meghívónk a még több ötlet kollekciónkban.
„Színház az egész világ”…mondta Shakespeare. Sokaknak bizony szinte az egész életük a színház, a színpad, a csillogás és a művészet.
Több színházban dolgozó művész keresett már meg minket azzal, hogy alkossunk olyan esküvői meghívót számukra, ahol a meghívón is megjelenik a színház,
mint téma ami összeköti a jegyeseket, legyen ennek a rajongásnak az oka akár a közös munka vagy az érdeklődés. A Meghívó Börze eleget téve többek kérésének megalkotta színház témájú esküvői meghívóját, mely két részből áll egy tasakból és egy betétlapból, ahol a színházi grafikák mellett adatszerűen jelennek meg az esküvővel kapcsolatos információk: időpont, helyszín, elérhetőségek. Semmiképpen nem javasoljuk, hogy az adatszerűséget mellőzzük a meghívón és hosszú hagyományos szöveget szerkesszünk a meghívóra, mert az egész ötlet egyedisége veszik el ezzel. A meghívón található betűk színe, típusa természetesen módosítható. Készítjük fehér vagy bézs matt, valamint gyöngyház papírból is, de a meghívó stílusa miatt javasoljuk inkább a matt papírokat.

Amennyiben az esküvői vacsorára szükség lenne bármilyen kiegészítőre legyen az ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék természetesen elkészíthető színház témában is, bármelyik grafikánkat alkalmazva.

A meghívó mérete 9 X 21 cm

Áraink

20-100 db 800 Ft / db
101-200 db 780 Ft / db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db

Kiegészítők: