Oldal kiválasztása

Söralátét köszönetajándék

Ötletes, különleges és egyedi így jellemezhetnénk köszönetajándék kollekciónk egyik legújabb darabját, ami nem más mint a söralátét köszönetajándék. A puzzle esküvői meghívóknál már jól bevált alapanyagok felhasználásával elkészítettük ezt az egyedi köszönetajándékot, melyet az esküvői meghívók hátterével szokták Jegyespárjaink rendelni, úgymond szettben a meghívókkal. Hogy miért is fontos ez? Már nagyon sokszor említettük weboldalunkon a grafikai egység fogalmát, ami azt jelenti, hogy az esküvői meghívó grafikája vonul végig az esküvőn egészen a vacsorán található köszönetajándékokig. Nyilván ezt azt is jelenti, hogy az egyéb kiegészítőkön mint ültetőkártya, menükártya, ülésrend tábla szintén megtalálható ez az egységes dizájn. Amennyiben nem nálunk rendelték a meghívókat, akkor pedig javasoljuk, hogy a vacsorán megtalálható grafikai elemek között legyen egység, természetesen a vacsora dekorációjával összhangban. Nincs is annál szebb, amikor minden kiegészítő passzol egymáshoz színben, stílusban.

Igazán egyedi és személyre szabott köszönetajándékot tudunk alkotni ha a Jegyespár fotójával készítjük el a söralátétet. A fotó mellett egy rövid mondatban köszönik meg az ifjú házasok az esküvőn való részvételt a vendégeknek.

Ültető kártyaként is használhatjuk, ami egy igazi különlegesség! A vendég nevét szerepeltetve a söralátéten egy további érv ami a söralátét köszönetajándék mellett szól. Ebben az esetben már nem csak köszönetajándék, hanem ültetőkártya is, vagyis 2in1. A söralátét mérete 10 X 10 cm, a sarkai pedig lekerekítettek, mely egyoldalas nyomtatásban készül.

Esküvöi meghívó fekvő háttér