Oldal kiválasztása

Puzzle esküvői meghívó

A meghivoborze.hu egyik legújabb és legérdekesebb alkotása a puzzle esküvői meghívó, mely igazán egyedi ötlet. Már a meghívás pillanata is igazi vidámság lehet, mikor a vendégek a kis puzzle darabokat összerakva megtudják mikor és hol lesz a nagy nap. A puzzle meghívó, mint formátum is már egy igazi különlegesség, ezért nem kell elvennünk a modern és különleges hangulatot azzal, hogy teleírjuk szöveggel, ezért azt javasoljuk, hogy rövid idézetet és meghívó szöveget válasszanak.
Természetesen rendelhető a meghívó fényképpel is, ami még egyedibbé teszi ezt az amúgy is vidám esküvői meghívót.
Ez az egyedi esküvői meghívó 12 db kis puzzle darabból áll és A5-ös méretben készítjük. Minden puzzle meghívó kerettel készül, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a puzzle darabokat összeállítás után egy kerettel fogjuk körbe és rögzítsük. A puzzle darabokat egy színes szatén szalaggal díszített íves tetejű díszdobozba helyezzük el, természetesen a keret nélkül. A kereteket külön adjuk át.
A díszdobozt elsősorban nonfiguratív indamintával vagy minta nélkül is készítjük, akár színes, egyszínű gyöngyház vagy matt papírból.

Lehetőség van akár köszönetajándéknak is rendelni. A puzzle-ra egy fényképet és egy rövid köszönet szöveget szerkesztünk, ezáltal egy igazán egyedi és különleges köszönetajándékot alkotva akár 6 db-os formátumban is. A részletekről kérjük, hogy érdeklődjenek e-mailben vagy telefonon. Amennyiben fotóval szeretnék rendelni a puzzle meghívót akkor a fotót e-mailben kérjük szépen elküldeni a meghivoborze2009@gmail.com címre.

Áraink

 20-100 db    1300 Ft /db
101-200 db    1200 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Esküvöi meghívó fekvő háttér