Oldal kiválasztása

Pauszrátétes esküvői meghívó

Pauszrátétes esküvői meghívóinkra a fiatalos, de egyben az elegáns stílus jellemző. A hagyományosnak tekinthető kinyitható, hajtogatott meghívókkal ellentétben ennél a típusnál szatén szalaggal rögzítjük egymáshoz a két lapot, így lapozható lesz. A szatén szalag színe választható, szinte mindenféle szín rendelkezésre áll.
Álló és fekvő formátumban egyaránt készítjük. Fekvő formátum esetén javasoljuk, hogy a fekvő esküvői meghívó hátterek közül válasszanak, álló esetén pedig az állóak közül. Természetesen egyedi háttér elhelyezésére is lehetőség van, forduljanak hozzánk bizalommal, biztos megtaláljuk az elképzelésnek megfelelőt.
Ezt a meghívó típust azon kedves Jegyespároknak ajánljuk, akik az egyedi formátumot részesítik előnyben, nem pedig a hosszabb szövegek elhelyezését, mivel itt csak egy oldal áll rendelkezésre a szöveg szerkesztésére.

Amennyiben szeretné még személyesebbé és egyedibbé tenni az esküvői meghívót, akkor lehetőség van a leendő ifjú pár fotójával készíteni, akár gyerekkorban készült fotóval, megalkotva ezzel egy igazán különleges fényképes meghívót. A fénykép színvilága lehet színes, barnított vagy fekete-fehér. A fenykepesmeghivo.hu oldalunkon is olvashatnak erről a különleges meghívó típusról.

Fontos!
Kérjük, hogy a háttér kiválasztása előtt gondolják végig, hogy a meghívó grafikáját szeretnék-e tovább vinni a további kiegészítőkön.
A Jegyespárok a kiegészítőkön (ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék) szinte minden alkalommal kérik a meghívó dizájn folytatását azért, hogy szép egységet teremtsenek a grafikai termékek között.

Mérete: 10 × 21 cm.

Esküvöi meghívó fekvő háttér