Oldal kiválasztása

Nonfiguratív esküvői meghívó

Négyzetes formátumban készítettük el új, indamintával díszített nonfiguratív esküvői meghívónkat, mely igazán elegáns stílust képvisel.
Az inda és nonfiguratív motívumok a vintage meghívók világát tükrözik, de ugyanakkor ha gyöngyház papírból készítjük nagyon elegáns is lesz. Álló és fekvő formátumban egyaránt terveztük, ami azt jelenti, hogy a meghívó oldalra is és felfelé is nyitható. A meghívó belső oldalán található az idézet a két névvel, álló formátum esetén a lap felső részén, fektetett formátumban pedig a lap bal oldalán. A meghívó szövege a lap jobb oldalán, álló forma esetén pedig a lap alsó részére kerül. A szöveges részek alatt halványan megtalálható az indaminta, ezáltal még elegánsabbá téve az esküvői meghívót. A nyitó oldalon található a meghívó felirat, de természetesen lehetőség van arra is, hogy a nevek vagy csak egy monogram kerüljön a nyitó lapra. A szatén szalag színe választható.

Többféle nonfiguratív vagy esküvői háttér mintával is rendelhető a négyzetes kinyitható meghívónk. Vannak motívumok, hátterek, melynek színe módosítható szinte bármilyen színre. Természetesen a szatén szalag a minta színvilágához igazodik.

Fontos!
Nagyon fontos szempont a háttér kiválasztása előtt, hogy maga a grafika tovább vihető legyen az esküvői kiegészítőkön is.
Az ültetőkártyák, menükártyák és köszönetajándékok között is nagyon fontos az egység, ezért jó ha már az elején, a háttér kiválasztásakor tisztában vagyunk azzal mit is szeretnénk. Egy tökéletes egységet és összhangot megteremteni vagy pedig a teljesen mindegy mi hogy néz majd ki elvet követjük. Javasoljuk, hogy egy picit több idővel, gondossággal inkább az egységre törekedjünk, hisz így lesz egy felejtehetlen, minden részletében csodálatos esküvőnk.

Méret: 13,6 X 13,6 cm

Áraink

 20-100 db    690 Ft /db
101-200 db    670 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db