Oldal kiválasztása

Naptáras esküvői meghívó

Vidám, könnyed és fiatalos..így mutathatnánk be pár szóval az egyoldalas meghívó kollekciónkból a naptáras esküvői meghívót, melynek egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Hosszúkás, francia méretben készítjük, egy kicsit hosszabb és szélesebb méretben mint a standard francia LA/4-es méret, de természetesen úgy optimalizálva, hogy a hagyományos francia méretű borítékba még beleférjen.
Egy egyszerű cím, vagyis három gondolat „Találkoztunk. Egymásba szerettünk! Összeházasodunk!” vezetik be ezt a fiatalos stílusú esküvői meghívót. A bevezető mottó után, mely természetesen egyedileg is alakítható, hisz bármilyen szöveggel rendelhetik, következik a Jegyespár fotója, majd a naptár, ahol a betűszínnel összhangban kis szívecske jelzi kiemeléssel a nagy nap dátumát.
A meghívó hátoldala rendelkezésünkre áll arra, hogy akár egy szép háttér kíséretében az idézetet és a meghívó szöveget rászerkesszük.
Természetesen akik nem szeretnének szöveges tartalmat csak a manapság igen kedvelt idővonalas, ikonos program felsorolást arra is van mód, hisz a karton mérete ezt lehetővé teszi. Magas gramm súlyú fehér vagy bézs matt papírra készítjük.
Mivel a gyöngyház papíron (a papír bevonta miatt) a fotók nem lesznek olyan szépek és kontrasztosak, mint a matt papírokon, ezért a fénykép szép megjelenítése érdekében javasoljuk ennél a meghívó típusnál matt papírokat.

A fotót e-mailben kérjük szépen elküldeni a meghivoborze2009@gmail.com címre.

Amennyiben nem fényképpel hanem bármilyen más grafikával szeretnék rendelni a meghívót erre is van lehetőség,
azonban kérjük, hogy ebben az esetben telefonon vagy e-mailben keressenek minket.

A meghívó mérete 10 X 21 cm, melyhez LA/4-es boríték rendelhető.

Áraink

 20-100 db    640 Ft /db
101-200 db    620 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db

Esküvöi meghívó fekvő háttér