Oldal kiválasztása

Még több ötlet – esküvői meghívók

Ebben a menüpontban olyan esküvői meghívók szerepelnek, amelyek nem fértek igazán bele a többi menüpontba stílusuk, témájuk vagy formájuk miatt. Ezért létrehoztuk a még több ötlet menüpontot és idegyűjtöttük azokat az esküvői meghívókat amelyek ugyanolyan ötletesek, érdekesek és különlegesek, mint a dobozos meghívók, a kémcsöves meghívók, vagy akár a magyaros esküvői meghívók.
Ebben a menüpontban találhatóak az utazással kapcsolatos meghívók, mint pl: boarding pass, a repülőjegy, a hajójegy vagy az útleveles esküvői meghívók. A színház és mozi szerelmeseinek a színházjegy, mozijegy esküvői meghívók vagy akik a játékos ötleteket szeretik azoknak pedig a puzzle meghívók.
Mind mind érdekes, különleges esküvői meghívó típus, tehát érdemes végignézni ezt a kollekciónkat is.

Útleveles esküvői meghívó 01

Útleveles esküvői meghívó

Sok Jegyespár az utazási témát választja esküvőjére, ezért készítettük el saját utazási témájú esküvői meghívó kollekciónkat, amelynek egyik legnépszerűbb
meghívója az útleveles esküvői meghívó. A további információk gombra kattintva különböző dizájnokat láthatnak, amelyek rendelhetőek is. Természetesen egyedi
ötletet is megvalósítunk, de ez külön grafikai költséggel jár, tehát mindenképp egyeztessenek megrendelés előtt.

Repülőjegy és hajójegy esküvői meghívó

A repülés nagyon sok ember szerelme az életben, sokan imádják, így nem csoda, ha nagyon sok Jegyespár választja a repülést az esküvő témájának. Természetesen ebben az esetben repülőjegy, boarding pass esküvői meghívó készül, ahol a szöveges tartalom megadása is a repülőjegyhez hasonlón adatszerűen történik. Nagyon különleges esküvői helyszín egy hajó fedélzete, egyre többen választják a Jegyespárok közül. Így egyre többen kerestek meg minket azzal, hogy hajón tervezett esküvőjükre hajójegy meghívót készítsünk, ezért megalkottuk ezt az egyedi esküvői meghívót is. A további információk gombra kattintva megtekinthetnek néhány dizájnt, de egyedi ötleteket is megvalósítunk, azonban erre minden esetben egyedi ajánlatot adunk.

Repülőjegy és hajójegy esküvői meghívó 06
Puzzle esküvői meghívó 02

Puzzle esküvői meghívó

Puzzle esküvői meghívónknak azoknak ajánljuk, akik szeretik az ötletes, vidám és viccesebb esküvői meghívókat. Abszolút szakítva a tradicionális esküvői meghívó formákkal alkottuk meg a puzzle meghívót, amelyhez egy nagyon elegáns és különleges formájú doboz is adunk. Bármilyen háttérrel, fotóval elkészíthető ezért teljes mértékben személyre szabható.
A további információk gombra kattintva megtekinthetnek fotókat és bővebb információkat is olvashatnak.

Színházjegy esküvői meghívó

Színház témájú esküvői meghívónkat nagyon sok Jegyespár választotta már fiatalos stílusa és témája miatt. Ötletes grafikákkal készítettük el ezt a meghívó típust
ahol az egyedi szövegek teljesen összhangban vannak az esküvői meghívó témájával. A további információk gombra kattintva láthatják a rendelhető dizájnokat.
Ha teljesen új dizájn készül, kérjük keressenek minket egyedi tervezési ajánlatunkért.

Színház témájú esküvői meghívó 02
lapozhato esküvői meghívó 1

 

Lapozható esküvői meghívó

A lapozható esküvői meghívónk hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend. Hogy minek is köszönhető ennek az esküvői meghívó típusnak a sikere?
A formának és annak, hogy személyre lehet szabni egy jól sikerült jegyesfotóval, amely így emlék is marad a meghívottak számára.
Borítékban küldhető, így nagyon praktikus esküvői meghívó típus is egyben, nem igényel személyes átadást.

 

Legyező formájú esküvői meghívó

Stúdiónk egyik legkreatívabb meghívója a legyező esküvői meghívó. Nagyon praktikus és eredeti esküvői meghívó a nyári melegben, hiszen a meghívott személy akár magával viheti az esküvőre. Ez az esküvői meghívó személyre szabható, ezért bármilyen háttérrel és fotóval elkészíthetjük. A további információk gombra kattintva megtekinthetnek néhány fotót
és olvashatnak bővebben erről a meghívó típusról.

Legyezős esküvői meghívó 08
rose gold esküvői meghívó 02

 

Rose gold esküvői meghívó

Rose gold szín nagyon népszerű lett az esküvői dekorációk színvilágában, így a Meghívó Börze is külön rose gold esküvői meghívó kollekcióval készült a Jegyespároknak.
Többféle formátum és dizájn található a rose god meghívó kínáaltunkban, melyeket megtekinthetnek árakkal és leírásokkal együtt a további információ gombra kattintva.

 

Filmszalagos esküvői meghívó

Modern és fiatalos ötlet a filmszalagos esküvői meghívó, melynek nagyon nagy előnye, hogy több fényképet is lehet a meghívóra tenni.
Sokszor gondot okoz a Jegyespároknak, hogy melyik fotót válasszák, így lehetőség van öt fotót is az esküvői meghívóra szerkeszteni.
Hogy milyen fotókat ajánlunk és milyen formátumokkal dolgozunk, azt megtekinthetik a további információ gombra kattintva.

Filmszalagos esküvői meghívó fényképpel