Oldal kiválasztása

Masnis esküvői meghívó doboz

„Mintha egy kis boríték lenne”…sokan így szólaltak meg, mikor kezükbe vették a masnis esküvői meghívó dobozunkat. A felfelé nyíló doboz mérete 14 × 7,5 cm, melyben egy félbehajtott kis betétlap található és szatén szalaggal díszítjük, mely minden esetben összhangban van a választott háttérrel és az esküvői dekoráció színvilágával. A doboz felhajtott részére szerkesztjük az esküvői meghívó idézetet, így a betétlapon több hely marad a szövegeknek. A dobozkában található betétlapra kerülnek a szöveges részek, vagyis a Jegyespár neve és a meghívó szövege, a dobozra pedig a meghívó felirat. A háttér itt is variálható, de akár fotóval is készíthető.
Ennél a típusnál legtöbbször a klasszikusnak mondható hátterekből választanak a Jegyespárok, legyen az gyűrű, virág, szív, vagy bármely tematikus motívum. Lehetőség van bézs vagy fehér matt és gyöngyház papírból készíteni. A masnis esküvői meghívó doboz nagyon népszerű azon Jegyespárok körében, akik fényképes esküvői meghívót szeretnének, mivel szép nagy méretben lehet a fényképet szerepeltetni a doboz tetején. A fotók színvilága itt is változtatható fekete-fehérre vagy barnítottra, és a szalag színt is Önök választják ki, összhangban az egész esküvő színvilágával.

Fontos!

Háttér választás előtt javasoljuk végig gondolni, hogy a masnis esküvői meghívó dobozra választott motívum továbbvihető-e az esküvői kiegészítőkön is legyen az akár ültetőkártya vagy menükártya, köszönetajándék, mivel az a tapasztalatunk, hogy a Jegyespárok az elmúlt években erre nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor. A tökéletes összhangot megteremtése az esküvőn, a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig mára már nagyon fontos szemponttá vált, pontosan ezért Jegyespárjaink szinte mindegyike kiegészítőkkel együtt rendel nálunk. Tehát fontos, hogy a választott háttér összhangban legyen a dekoráció szín és stílus világával. A kiegészítők rendelése szinte minden esetben második körben történik de fontos, hogy előre gondoljunk már az ilyen apró, de igazán fontos részletekre is.

A doboz mérete: 14 × 7,5 cm

Esküvöi meghívó fekvő háttér