Oldal kiválasztása

Magyaros esküvői meghívók

Magyaros esküvői meghívó kollekciónk a hagyományőrzés jegyében készült, mely a régi és az új ötvözete. Régi, mert a magyaros meghívókat népművészeti mintákkal és népmeséből vett motívumokkal készítjük, új, mert különleges formátumokat alkottunk. Mivel egyre több megkeresés érkezett hozzánk magyaros esküvői meghívók készítésével kapcsolatban, ezért elkészítettük saját kollekciónkat az általunk kidolgozott formátumokkal. A magyar sajátosságot még jobban kiemelve meghívóink piros, fehér, zöld színű kartonból is rendelhetőek.

Nagyon fontos kiemelnünk, hogy magyaros esküvői meghívó esetén a háttér kiválasztását érdemes úgy végiggondolni, hogy az a motívum az összes grafikai kiegészítőn megjelenhessen az esküvőn. Készítünk menükártyát,köszönetajándékot, ültetőkártyát és minden lényeges esküvői kiegészítőt magyaros motívumokkal pontosan azért, hogy a magyaros jelleg mindvégig megmaradhasson egy hagyományörző lakodalom esetén. Az alábbiakban mutatunk néhány magyaros motívummal készült kiegészítőt ízelitőül.

Tekercses magyaros esküvői meghívó díszdobozban nyito

Tekercses magyaros esküvői meghívó díszdobozban

A tekercses magyaros esküvői meghívó díszdobozban az egyik legnépszerűbb esküvői meghívónk amely természetesen rendelhető különböző színekben is. Leggyakrabban a piros dobozokat választják jegyespárjaink, de nyilván mindig a magyaros dizájn színvilágához igazítjuk. A további információk gombra kattintva bővebben olvashatnak erről a magyaros meghívó típusról, valamint megtekinthetik a választható háttereket is.

Ablakos esküvői meghívó magyaros motívummal

Az ablakos esküvői meghívóink az egyik legkülönlegesebb meghívók közé tartoznak a magyaros meghívó kínálatunkban.
A meghívót egy színes alapkartonnal készítjük, mely magyaros meghívó esetén általában piros színű, de nyilván, ahogy a motívum színvilága ezt megköveteli.
Ha a további információk gombra kattintanak, akkor még több tudnivalót olvashatnak erről a különeges magyaros esküvői meghívó típusról.

Ablakos esküvői meghívó magyaros motívummal nyito
Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívó nyito

Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívó

Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívó évek óta az egyik legnagyobb kedvenc a Jegyespárok körében. Elmondható, hogy azok a Jegyespárok akik a hagyományos formátumokat kedvelik
nagyon gyakran választják ezt a meghívó típust és bizpny nagyon sokszor a népmeséből vagy a magyar népművészetből vett motívumokkal. A meghívón található háttér végigvonul az egész esküvőn a meghívótól egészen a köszönetajándékokig.
További információkat olvashatnak és még több képet megtekinthetnek erről a típusról az adott menüpont alatt is.

Kémcsöves magyaros esküvői meghívó

Évek óta töretlen népszerűségnek örvend a kémcsöves esküvői meghívónk magyaros motívummal. A pausz mint alapanyag is már magában a régi időket idézi, kicsit a “közhírré tétetik!” népmese világát. Hogy milyen motívumokat választhatnak erre a különleges magyaros esküvői meghívó típusra,
azt a további információk gombra kattintva megtalálják.

Kémcsöves magyaros esküvői meghívó nyito
Magyaros esküvői meghívó kocka dobozban nyito

 

Magyaros esküvői meghívó kocka dobozban

A kocka dobozos esküvői meghívón található magyaros motívumok nagyon különlegessé teszik ezt a tapíust is. A magyaros motívum nem csak a dobozos meghívó tetején jelenik meg, hanem a dobozon belül is. Egy rövid idézet, akár egy népdal részlet még jobban kihangsúlyozza a magyaros meghívó jelleget.
Ha a további információk gombra kattintanak, akkor még több tudnivalót olvashatnak erről a különeges magyaros esküvői meghívó típusról, sőt további fotókat is megtekinthetnek.

Magyaros esküvői meghívó tégla dobozban

A téglatest alakú magyaros esküvői meghívó dobozt ugyanúgy szerkesztjük, mint a kocka dobozos meghívókat. A motívum megjelenik mind a doboz tetején, mind a meghívó belsejében is, persze csak halványan, hogy a szöveg
jól olvasható legyen. A további információk gombra kattintva megtekinthetik a választható háttereket.

Magyaros esküvői meghívó tégla dobozban nyito
Tasakos esküvői meghívó magyaros motívummal nyito

 

Tasakos esküvői meghívó magyaros motívummal

Ez a különleges esküvői meghívó formátum magyaros motívummal nagy kedvence a Jegyespároknak. A forma modern, de a dizájn hagyományos stílusú.
Kétféle formátumban készítjük. Hogy melyek ezek a további információk gombra kattintva megtudhatják, valamint fotókat is megtekinthetnek.

 

Magyaros motívummal készült kiegészítők:

Nagyon fontos kiemelnünk, hogy magyaros esküvői meghívó esetén a háttér kiválasztását érdemes úgy végiggondolni, hogy az a motívum az összes grafkai kiegészítőn megjelenhessen az esküvőn.
Készítünk menükártyát,köszönetajándékot, ültetőkártyát és minden lényeges esküvői kiegészítőt magyaros motívumokkal pontosan azért, hogy a magyaros jelleg mindvégig megmaradhasson egy hagyományörző lakodalom esetén.
Az alábiakban mutatunk néhány magyaros motívummal készült kiegészítőt ízelitőül.