Oldal kiválasztása

Magyaros esküvői meghívó tégla dobozban

Akik a tégla alakú formátumokat részesítik előnyben, nem a kocka formájú magyaros esküvői meghívót, azoknak ajánljuk másik különlegességünket a téglatest formájú magyaros esküvői meghívó dobozkánkat. A doboz tetejére fekvő háttér választását javasoljuk, mivel az álló háttereket nem lehet optimálisan elhelyezni a doboz tetőn. Szerkesztésre vonatkozó paraméterek azonosak a kocka dobozos meghívóval, vagyis a tetejére kerül a meghívó felirat, vagy a két név, a belsejébe pedig a szöveges részek: idézet és meghívó szöveg.

A téglatest formájú magyaros esküvői meghívónk mérete 5 × 10 cm, tehát nem alkalmas arra, hogy hosszabb szövegeket elhelyezzünk rá a doboz méretei miatt. Itt a forma a különleges! Választanunk kell:) Hosszabb szöveg vagy különleges forma:
Ennél a magyaros esküvői meghívónál is megteremthetjük a népmesei vagy a népművészeti stílust, hisz háttér kínálatunkban mindenki találhat számára megfelelőt.

Fontos!
Háttér kiválasztása előtt nagyon fontos jól végig gondolni, hogy a tégla dobozos meghívóra választott motívum továbbvihető-e az esküvői kiegészítőkön is. Egyértelmű, hogy akkor tudunk egy egységes keretet adni az esküvőnek grafikai szempontból, ha a meghívón található grafika megtalálható lesz az ültetőkártyán, köszönetajándékon, menükártyán és minden olyan terméken amit rendelni szeretnének. Tehát fontos, hogy a válsztott háttér összhangban legyen a dekoráció szín és stílus világával.

A doboz mérete: 5 X 10 cm