Oldal kiválasztása

Magyaros esküvői meghívó kocka dobozban

Igazi különlegességünk a kocka formátumú magyaros esküvői meghívónk, melynek belsejében található az idézet és a meghívó szövege. A doboz tetejére helyezzük el a választott hátteret, belül pedig az elhalványított háttéren találhatóak a szöveges részek. Ezáltal tökéletes lesz a harmónia a doboz teteje és belseje között. Minden dobozkát színes szatén szalaggal díszítünk. Rövidebb idézet és szöveg elhelyezésre alkalmas, ezért semmiképp ne válasszanak hosszú szövegeket.

Ez a meghívó típus ötvözi ismét a régies magyaros dizájnt a modern formával. Ötvözzük a régit az újjal és ezáltal egy újat alkotunk. A doboz tetején lehet népmesei motívum, vagy igazi magyaros háttér, legyen az akár kalocsai, kékfestő vagy királyfi-királylány a magyar népmeséből.

Fontos!
Javasoljuk jól végig gondolni a motívumot választás előtt, azért, hogy az továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is legyen az akár ültetőkártya vagy menükártya, köszönetajándék. Az a tapasztalatunk, hogy a Jegyespárok az elmúlt években erre már nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor így sikerült a tökéletes összhangot megteremteni az esküvőn, a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig. Az esküvői kiegészítőket mindig a második körben rendelik tölünk a párok, de mindenképpen időben, nem az esküvő előtt két héttel, mivel a különböző kiegészítők dizájn tervének elkészítéséhez idő kell.

A doboz mérete: 7 X 7 cm