Oldal kiválasztása

Legyező köszönetajándék

Ötletes és kreatív a legújabb köszönetajándékunk, melyet a legyezős meghívónk ihletett. Az 5 lapos legyező formátum lehetőséget ad arra, hogy a kinyitható lapokon szereplő információk különböző funkciókat is ellássanak. Ráadásul nyári esküvőkön nagyon praktikus is lehet a legyező köszönetajándék, hisz a vendégek még egy kicsit hűsíteni is tudják magukat a nyári estéken. A lapokat színes szatén szalaggal díszítjük, a dekorációhoz illő szalaggal. Milyen funkciókra is használhatjuk a legyező köszönetajándékot?
A köszönetnyilvánítás mellett akár az ünnepi vacsora menüjét vagy az este programját is fel lehet tüntetni. A nyitó oldalon akár a vendég nevét is szerepeltethetjük, így már ültetőként is funkcionálhat a lakodalmon. Tehát készíthetjük csak köszönetajándéknak akár egy szép idézettel, de lehet emellett menü vagy program és ültetőkártya, vagyis abszolút igazítható az igényekhez.
Készülhet fotóval vagy az esküvői meghívó motívumával is, ami azért nagyon jó ötlet, mert így teljesen összhangot tudunk teremteni az összes grafikai elem között. Meghívótól egészen a vacsorán található kiegészítők között.
Amennyiben nem nálunk készült a meghívó, akkor lehetőség van választani az oldalunkról hátteret, méghozzá álló formátumban.

Áraink

700 Ft/db
Ha ültetőkártyaként is funkcionál: 850 Ft/db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft