Oldal kiválasztása

Köszönetajándék tekercs ültetővel

Köszönetajándék tekercs ültetővel egy egyszerű, de nagyon ötletes köszönetajándék. Tekercses ültetőről már a menükártya-ültetőkártya menüpontban is olvashattak, de ebben az esetben kiegészítjük egy szép grafikával, köszönetszöveggel, a nevekkel és a dátummal. A vendégek neve ugyanúgy rajta marad a tekercsen, tehát ültetőkártyaként is funkcionál, vagyis 2in1 lesz. Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak egy “Köszönjük!” felirat kerüljün a nevek helyére, ebebn az esetben csak köszönetajándék lesz a kis tekercs.
A tekercsre kerülhet egy szép fénykép is, de ebben az esetben mindeképpen pauszpapírt javasolunk a papír magasabb felbontása miatt.
A gyöngyház papírok gyöngy bevonata miatt nem lesznek a fotók élénkek, kontrasztosak.
Ez az egyszerű, de nagyszerű ötlet nagyon népszerű, mert úgy adunk egy kedves emléket a vendégeknek, hogy nem kerülnek a Jegyespárok nagyon magas kiadásokba. Nyilván ez sem egy elhanyagolható szempont egy esküvői költségvetésben.
A tekercset összekötő szalag szinte bármilyen színű lehet, a lényeg, hogy igazodjon a esküvői vacsora dekorációjának színvilágához.

Mérete: 10 X 21 cm, összetekerve pedig egy 10 cm széles kis henger.

Áraink

Csak köszönetajándék esetén:
Ár: 390 Ft/db
Ültetőfunkció esetén: 450 Ft/db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft

Esküvöi meghívó fekvő háttér