Oldal kiválasztása

Körives esküvői meghívó

A köríves esküvői meghívó betétlappal típust az elegancia és kifinomultság jellemzi. A meghívó külső borítóját elegáns, nonfiguratív motívum díszíti, melyet természetesen többféle motívummal is el tudjuk kélszíteni. A meghívó papír színe választható, hisz készülhet gyöngyház vagy matt kartonból, azon belül pedig fehér vagy bézs színben.
Ha a vintage választották az esküvő stílusának akor inkább a matt papírt javasoljuk, ha pedig inkább az elegáns vonalat szeretnék megvalósítani akkor pedig a gyöngyház papírt. A magas gramm súlyú papírok által egy időtáló, gyönyörű meghívót tudunk ajánlani Jegyespároknak az igazi elegancia jegyében.
A köríves meghívó külső borítóját széles szatén szalaggal kötjük át, mely által igazán elegáns hangulatot tudunk adni ennek a különleges meghívónak. Az esküvői meghívó idézete és szövege a betétlapra kerül, melyet javasolunk két oldalas nyomtatásban elkészíteni. Az egyik oldalra kerül a meghívó felirat, a monogramok, az esküvő dátumával, a betétlap karton másik oldalára pedig az idézet és a szöveg.

Fontos!
Javasoljuk a háttér kiválasztása előtt, hogy gondolják végig szeretnének-e kiegészítőket az esküvői vacsorán. Gondolunk itt az ültetőkártyára, menükártyára, vagy akár a köszönetajándékokra. Ha a válasz igen, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy a meghívó grafikája jelenjen majd meg a kiegészítőkön azért, mert így a tökéletes grafikai egységet tudják majd megteremteni a meghívóktól egészen a köszönetajándékig. Ezt az odafigyelést minden esetben elismerő véleményekkel jutalmazzák a vendégek.

Méret: 10 X 21 cm

Áraink

 20-100 db    800 Ft /db
101-200 db    780 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db