Oldal kiválasztása

Kör alakú 3in1 kártya

A kör alakú menükártyáknál már bemutattuk ezt a menükártya típust, ami adottságainak köszönhetően akár három funkció -ültetőkűártya, menükártya, köszönetajándék használatára is alkalmas egyszere.
Nyilván ennek feltétele, hogy a menü ne legyen túl hosszú, ne foglaljon el túl sok helyet, lehetőleg egy oldalra szerkeszthető legyen.
A vendég neve a kör tetején olvasható, ezáltal ültetőkártyaként is funkcionál a kártya, mindamellett, hogy a köszönet is személyes lesz, mivel névreszóló. Köszönet kifejezéseként pedig akár egy rövid szöveget vagy idézetet is rá tudunk szerekeszteni a kártyára.
Bármelyik esküvői meghívó háttérrel elkészíthető, de használhatunk a dizájnhoz fényképet is, így még személyesebb lesz az ajándék.
Természetesen lehetőség van arra is, hogy csak két funkciót használunk a kör alakú kártyánál, tehát pl: menükártya-ültetőkártya vagy menükártya-köszönetajándék funkciókat. Összességében elmondható, hogy szabadon variálhatóak a kiegészítő funkciók, úgy szerkesztjük, ahogy a Jegyespár szeretné, minden esetben két oldalra szerkesztve, nyomtatva.

Méret: 15 X 15 cm

Áraink

700 Ft /db
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Amennyiben nálunk rendeltek meghívót, a tervezési díj: 2500 Ft
Kiegészítők összerendelésének minimális értéke 15.000 Ft

Esküvöi meghívó fekvő háttér