Oldal kiválasztása

Koncertjegy esküvői meghívó

Abszolút ötletes és fiatalos lehetőség az egyoldalas esküvői meghívó kollekciónkban a koncertjegy esküvői meghívó. Hogy miért is?
„HaveROCK, buli, fanta!”, hangzik el sok ember szájából ez a vicces mondat, mikor barátokkal elindulnak egy koncertre, vagy fesztiválra, ahol kedvenc zenekarukat hallgathatják meg. Talán itt kezdődött a szerelem, amit végül házassággal koronáznak meg? Vagy talán a zene a közös hobbi, kikapcsolódás? Esetleg zenészeknek hivatás? Mi is lehetne más az esküvői meghívó ilyenkor mint egy koncertjegyes meghívó, mely híven tükrözi a Jegyespár személyiségét, vagy akár hivatását. Mint ahogy a “jegyes” meghívó kollekciónk összes meghívójánál itt is egyoldalas a forma és a szövegezés pedig adatszerű. Kik, hol és mikor? Vidám, fiatalos, ötletes stílus, tehát nem célszerű hagyományos szövegezéssel szerkeszteni.
Színes karton hátlappal készítjük a koncertjegyes meghívót, magát a jegyet amin az adatok vannak, pedig fehér vagy bézs matt, illetve gyöngyház papírból. A mintaképeken található koncertjegy meghívók rendelhetőek, de egyedi dizájnt is el tudunk készíteni, azonban ebben az esetben magasabb szerkesztési költséggel kell számolni. Pontosabbat egyeztetés után tudunk mondani.

A meghívó mérete 10 X 21 cm, melyhez LA/4-es boríték rendelhető.

Természetesen esküvői kiegészítőink is rendelhetőek a koncertjegy esküvői meghívü stílusban legyen az ültetőkártya, köszönetajándék, menükártya vagy akár a nagy méretű ülésrend tábla.

Áraink

 20-100 db    590 Ft /db
101-200 db    570 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db