Oldal kiválasztása

Kocka alakú esküvői meghívó doboz

Különlegesség kollekciónkban a kocka alakú esküvői meghívó doboz. Az esküvői meghívó szöveget és idézetet a szétnyitható doboz belsejére nyomtatjuk, tehát nálunk nem belegyűrt pausz papír található a doboz belsejében, hanem maga a doboz van nyomtatva.
Fontos, hogy túl sok szöveg nem helyezhető el ezen a meghívó típuson, mivel kevés helyünk van a szerkesztésre, tehát hosszabb szövegekhez nem javasoljuk. Bármely esküvői meghívó háttérrel el tudjuk készíteni, akár fotóval is. Fényképes dobozos esküvői meghívó esetén a fénykép a doboz tetejére kerül, belülre pedig vagy a fénykép elhalványítva, vagy pedig egy választott háttér vízjelszerűen.

A kocka dobozos meghívó mindenféle színben rendelhető, de amennyiben színes hátteret választanak kínálatunkból, javasoljuk a fehér, bézs papírokat azért, hogy a színes hátterek jól érvényesüljenek. Természetesen lehetőség van különböző színekben is rendelni, de ebben az esetben sötét színű vektoros grafikákat ajánlunk. Az esküvő színvilágához passzoló szatén szalaggal kötjük át a kocka alakú esküvői meghívó dobozainkat is, hogy még szebbé és egyedibbé varázsoljuk ezt a különleges formátumot.

Ez a dobozos formátum nagyon népszerű a köszönetajándékok között is, mivel a doboz tetejére kerülő fénykép által egy egyedi, személyes emléket tudunk adni a násznép számára. A köszönetszöveg a doboz belesejébe kerül. Bővebb információt a köszönetajándék menüpont alatt találnak.

Fontos!

Javasoljuk végig gondolni motívum választás előtt, hogy a kocka dobozos meghívóra választott dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is legyen az akár ültetőkártya vagy menükártya, köszönetajándék. Az a tapasztalatunk, hogy a Jegyespárok az elmúlt években erre már nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor így sikerült a tökéletes összhangot megteremteni az esküvőn, a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig.

A doboz mérete: 7 X 7 cm

Esküvöi meghívó fekvő háttér