Oldal kiválasztása

Kereszt vágott esküvői meghívó

Ahogy a bevezetőnkben már említettük a kereszt vágott meghívónk egy különleges formátum, melyet keresztirányú vágása tesz egyedivé. Megőriztük a hagyományos három részre hajtogatást, azonban az A4¬es oldal első és harmadik része kereszt irányba vágásra kerül, mely lehet hullámos és egyenes szélű is. Ennél a típusnál az elrendezés is különleges!
Hogy miért is?
A meghívó külső oldalán a két vágott részre kerülnek a nevek, a meghívó felirattal és a választott háttér, vagy akár fotó. A belső oldal felső és alsó vágott része egy kis keretet ad, a belső harmad szöveges részének. A két kis részen, hajtáson elhelyezhető akár két idézet is. Egyiket a menyasszony mondja, a másikat a vőlegény. De ha nem szeretnénk két idézetet, akkor az alsó hajtásra kerülhetnek az egyéb tudnivalók, mint pl: a visszajelzés, az elérhetőségek, vagy akár az ajándékozásra vonatkozó információ.
A középső harmadon az elhalványított, vízjelszerű háttéren olvasható maga az esküvői meghívó szövege. Természetesen a típus adta keretek között bármilyen más elrendezés is lehetséges. Kizárólag fekvő formátumban készítjük.

Fényképes kereszt vágott meghívó

A meghívót még személyesebbé és egyedivé tehetjük, ha fényképpel készítjük, legyen az akár egy jól sikerült közös kép vagy egy régi gyerekkori fotó. A fotók, ahogy több meghívó típusnál is említettük maradhatnak eredeti színvilágban is, de lehetőség van barnított vagy fekete – fehér színben is elkészíteni. A fényképek a vágott hajtásokon jelennek meg, méghozzá a nyitó oldalra, a menyasszony és a vőlegény nevei mellett. A belső oldalon a vágott hajtásokra leginkább már csak szöveges információk elhelyezésére van lehetőség, fent az idézet, lent pedig egyéb fontos tudnivalók, mint pl. a visszajelzés, vagy a helyszínek pontos címe. A középső részén a belső oldalnak a szöveg alatt szerepelhet egy választott esküvői meghívó háttér, vagy akár itt már egy közös fénykép is a jegyespárról.

Méret: 10 X 21 cm

Áraink

 20-100 db    620 Ft /db
101-200 db    600 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db

Esküvöi meghívó fekvő háttér