Oldal kiválasztása

Kémcsöves meghívó hatszögletű dobozban

Hatszögletű esküvői meghívó dobozunkat kétféle méretben készítjük, a pausz vagy gyöngyház tekercses meghívókhoz, illetve a kémcsöves esküvői meghívókhoz.
Kisebb méret (16 cm) a tekercseké, a nagyobb (18 cm) az üveges meghívóké😉
Ebben a menüpontban a kémcsöves meghívókhoz készített hatszögletű dobozokat tekinthetik meg.
Ennél a meghívó típusnál nem kihúzható a doboz alsó része, hanem az oldalán kinyitható, melyben szalaggal és rózsával díszített kémcső található. Az oldalán nyitható meghívót elsősorban indamintás, nonfiguratív hátterekkel készítjük, ami szépen végig és körbefut az egész dobozon. Az esküvői meghívó dobozra ebben az esetben nem javasolunk fényképet, mivel a szerkeszthető felületek keskenyek. Ha fényképet is szeretnénk a meghívóra, akkor azt kémcsőben található pauszra szerkesztjük.
Ha nem szeretnének rá motívumot, akkor a szín lehet még: bordó, arany, ezüst is akár.

A doboz mérete: 16 cm hosszú

Fontos!
A hatszögletű doboz tetejére vagy a tekercsre választott motívumot, dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is. Ha a későbbiekben szükség lesz ültetőkártyára, menükártyára, köszönetajándékra vagy bármilyen más grafikai kiegészítőre, akkor az a legszebbh ha a meghívó motívumával készül és így egy szép egységet teremtünk. Az elmúlt években már nagy hangsúlyt fektettek a Jegyespárok erre a szempontra szervezésekor, ezért a legtöbbjük már meghívó rendelésekkor jelezte számunkra a kiegészítőkre vonatkozó igényét is, ami azért fontos, hisz a nyári esküvők alkalmával már sokszuor teltház van és nem tudunk minden rendelést teljesíteni.

Áraink

 20-100 db    1350 Ft /db
101-200 db    1330 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db