Oldal kiválasztása

Kémcsöves magyaros meghívó díszdobozban

Mivel nagyon sokan keresték a lehetőséget, ezért elkészítettük kémcsöves magyaros meghívó díszdobozban meghívónkat is, ahol a kémcsöves meghívót egy nagyon szép dobozban helyezzük el. Dobozos esküvői meghívóink között már találkozhattak ezzel a meghívóval, ahol minden részletes információt leírtunk.
Az üvegben lévő pausz tekercsre és a dobozra magyaros, népmeséből vett motívum kerül, általában ugyanaz mindkettőre, de természetesen ettől el lehet térni.
A dobozos meghívó papírjának színei válaszhatóak (a megrendelő űrlapon láthatják a színeket), de legtöbbször piros, fehér, zöld esetleg kék vagy arany színt választanak a Jegyespárok attól függően, hogy maga a magyaros motívum mit kíván meg.
A kémcső díszítése lehet egyszínű széles szalag vagy akár fehérrel kombinálva, esetleg kis rózsával kiegészítve.

Fontos!
Magyaros esküvői meghívók esetén a dobozra és a pauszpapírra választott motívumot, dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az az esküvői kiegészítőkön is szerepelhessen, legyen az akár ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék vagy bármilyen más grafikai kiegészítő.
Ezt a tökéletes összhangot az esküvőn megjelenő grafikákkal kapcsolatban úgy lehet elérni, ha a meghívó dizájnja, grafikája vonul végig az esküvőn.
Egységes papír, betű, dizájn a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig.

Méret: 15 X 15 cm

Áraink

20-100 db 1350 Ft / db
101-200 db 1330 Ft / db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db