Oldal kiválasztása

Kémcsöves magyaros esküvői meghívó

Kémcsöves meghívóinkat nagyon sokan szeretik és évek óta nagyon sokan választják a nagy napra, mint esküvői meghívót. Mivel maga a pausz papír, mint alapanyag, a tekercses meghívó, mint forma egy régies hangulatot tükröz, ezért magyaros stílusban is az egyik legnépszerűbb esküvői meghívónk. A 13,6 X 21 cm méretű pausz lapra kerül a népművészeti vagy népmesés motívum, valamint a meghívó szövege és az idézet. Lehetőség van a magyaros motívumot a pausz papír tetejére szerkeszteni, melyet a kémcsőbe helyezve szinte megmintázza az üveget. Üveges, kémcsöves magyaros esküvői meghívóinkat kizárólag pausz papírral készítjük, mivel a gyöngyház papírt nem lehet az üvegbe beletekerni.

Rendelhető díszdobozzal is akár a magyaros esküvői meghívóra jellmező piros, zöld színekben is. A kémcsöves esküvői meghívó díszdobozban menüpont alatt minden fontos információ olvasható erről a dobozos meghívó típusról.

Fontos!
A kémcsőben található pauszra a magyaros motívumot, dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az a későbbiekben továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is. Hogy mire is gondolunk?
Milyen szép amikor a meghívó grafikája megjelenik az ültetőkártyán, menükártyán, köszönetajándékon vagy akár már a bejártnál elhelyezett ülésrend táblán is. Ezért nagyon fontos, hogy jól gondolják vélgig melyik hátteret választják, hogy ez a grafika végigvonulhassn az egész esküvőn egy kerek egészet alkotva.