Oldal kiválasztása

Kémcsöves esküvői meghívó strasszal

Újdonságunk a kémcsöves esküvői meghívó kínálatunkban, hogy az üvegcséket strasszal díszítjük. Még különlegesebbé tudjuk tenni ezt a meghívót, ha az üvegben található pausz arany vagy ezüst színű, melyen fekete színben egy nonfiguratív, vektoros grafika található. Színes pausz esetén csak fekete minta helyezhető el a pauszon, mivel a színes hátterek csak fehér pauszon látszódnak és mutatnak jól. Kínálatunkból bármelyik háttér elhelyezhető a pausz tekercses esküvői meghívón, de ha egyedi elképzelés van, akár egy jól sikerült közös fotó a Jegyespárról az is egy jó lehetőség, mivel a fotó által még személyesebb lesz a meghívás.

Amennyiben mégis az egyszerűbb nonfiguratív motívum mellett döntenek, de nem szeretnének fekete színt, akkor a mintát át tudjuk színezni szinte bármilyen színűre, de ebben az esetben csak fehér pauszra lehet nyomtatni. A szalag és a rózsa helyett az üvegre egy strassz szalag van ragasztva, melynek színe választható.

Fontos!
A kémcsőben található pauszpapír motívumát úgy érdemes kiválasztani, hogy az a későbbiekben használható legyen az esküvői kiegészítőkön is legyen az pl: ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék vagy bármilyen más grafikai kiegészítő. Jegyespárjaink az elmúlt években már nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor a tökéletes összhangra az esküvőn megjelenő grafikákkal kapcsolatban, ezért nagyon sokan úgy döntöttek, hogy ismét hozzánk fordulnak, hogy a kiegészítőket is elkészítsük. A tökéletes grafikai egység megteremtésével minden vendég láthatja, hogy egy olyan esküvőn vesz részt, mely minden részletében szervezett.Az ültetőkártya, menükártya és egyéb grafikai dolgok rendelése mindig a második körben történik, mikor már kialakult a vendégek névsora, amit természetesen úgy lehet elérni, ha a meghívó dizájnja, grafikája vonul végig az esküvőn a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig.

Pausz tekercs mérete: 13,6 X 21 cm
Kémcső mérete: 16 cm

Áraink

 20-100 db    700 Ft /db
101-200 db    680 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Színes pausszal

 20-100 db  800 Ft /db
101-200 db  780 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Esküvöi meghívó fekvő háttér