Oldal kiválasztása

Kémcsöves esküvői meghívó csipkével

A vintage és csipkés stílusnak hódolva már kémcsöves esküvői meghívóinkat is rendelhetik az igazán elegáns és szép csipkével, megalkotva ezzel egy különleges vintage meghívót. A kémcsőben itt is pauszpapír található elegáns csipke mintával, de természetesen bármilyen dizájnnal készülhet. Itt is van lehetőség fotó elhelyezésére, talán a legszebb ha szépia színben, visszatükrözve ezzel a régies hangulatot, a vintage időket. A csipke igazi horgolt csipke, tehát nem rossz minőségű műszálas anyag, melynek színe lehet fehér vagy ekrű. A csipkét masniként kötjük az üvegre. Amennyiben a kémcsöves meghívó mellé még díszdobozt is szeretnének rendelni, akkor kérjük látogassanak el a dobozos meghívók menüpontra, azon belül pedig a kémcsöves esküvői meghívó díszdobozban almenüpontra.

Fontos!
A kémcsőben található pauszpapír motívumát úgy érdemes kiválasztani, hogy az a későbbiekben használható legyen az esküvői kiegészítőkön is legyen az akár ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék vagy bármilyen más grafikai kiegészítő. Jegyespárjaink az elmúlt években már nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor a tökéletes összhangra az esküvőn megjelenő grafikákkal
kapcsolatban, amit természetesen úgy lehet elérni, ha a meghívó dizájnja, grafikája vonul végig az esküvőn a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig.
Vintage stílusú esküvőn ez különösen fontos, hisz itt szokott gyakori hiba lenni, hogy a stílusok keverednek a dekorációban és a kiegészítőkben. A kiegészítőket nem kell a meghívókkal együtt rögtön megrendelni, ráér az esküvő előtti néhány hónapban. Azonban fontos előrejelezni, mivel a nyári forgatagban nem minden kiegészítő rendelést tudunk elvállani.

Pausz tekercs mérete: 13,6 X 21 cm
Kémcső mérete: 16 cm

Válaszható csipke szinek: fehér, ekrű

Áraink

 20-100 db    900 Ft /db
101-200 db    880 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Esküvöi meghívó fekvő háttér