Oldal kiválasztása

Kártyás esküvői meghívók

Igazi különlegességekkel szeretnénk szolgálni esküvőre készülő Jegyespároknak a kártyás esküvői meghívóinkkal.
Azon kedves ügyfeleink, akik az egyedi ötletek és megvalósítások helyett inkább előnyben részesítik a kicsit hagyományosabb, klasszikusabb stílust, vagyis a kártyás esküvői meghívók különleges világát, azoknak ajánljuk kollekciónkat, melyet folyamatosan fejlesztünk.
Természetesen itt is találkozhatnak egyedi formákkal, mivel minden egyes esküvői meghívónk saját ötlet ás egyedi tervezés.
Minden meghívónkhoz szabvány méretű borítékot kínálunk, tehát a postázás sem probléma. Mivel itt is ugyanazokat az alapanyagokat használjuk, mint az egyéb meghívó típusoknál, ezért itt is találkozhatnak matt, gyöngyház és pausz papírokkal szalagokkal.

Ablakos esküvői meghívó 04

Ablakos esküvői meghívó

Az ablakos esküvői meghívó nagyon érdekes formátum azáltal, hogy az eleje úgy nyílik mint egy ablak vagy akár egy kapu. Nagyon jól személyre szabható, mert szinte bármilyen háttérrel és stílusban elkészíthető vagy akár rendelhető fotóval is. A szép szatén szalag a meghívó elején különleges hangulatot ad ennek az esküvői meghívónak. A további információ gombra kattintva sok szép fotót láthatnak és bővebb információkat olvashatnak az ablakos esküvői meghívóról.

Francia hajtogatott meghívó csipkével

Különlegesen szép vintage stilusban készült a francia hajtogatott meghívó csipkével. A barna színű újrahasznosított papír, a horgolt csipke és az elegáns
francia hajtogatás egy egyszerű forma mégis egy nagyon elegáns hangulatot ad ennek a meghívónak. A további információk alatt egyéb tudnivalókat olvashatnak erről az esküvői meghívóról.

Francia hajtogatott meghívó csipkével 01
Vidám esküvői meghívó 01

 

Vidám kártyás esküvői meghívó

Szakítva a gyűrűk, a virágok és a vintage hangulatú indaminták világával egy egyedi meghívó stílust alkottunk meg a vidám kártyás esküvői meghívóinkkal. A vicced, vidám grafikák mindig mosolyt csalnak a vendégek arcára
már a meghívás pillanatában is. A vidám meghívó hátterek megalapozzák az esküvő stílusát és hangulatát jelezve a vendégek felé, hogy egy kcisit lazább hangulatú esküvőre számíthatnak.
A további információk alatt megtekinthetnek még több fotót a vidám esküvői meghívókról, illetve bővebb tudnvalókat is találnak.

Hajtogatott esküvői meghívó

Klasszikus és elegáns, így jellemezhetnénk legjobban a hajtogatott esküvői meghívóinkat, melyek évek óta nagyon népszerűek. Nagyon sok Jegyespár ragaszkodik a hagyományos kinyitható, kihajtható esküvői meghívó formátumohoz, ezért a hajtogatott meghívók alap pillérei kollekciónknak hosszú évek óta. Hogy miyen formátumokban, milyen hátterekkel tudják rendelni ez a meghívó típust azt a további információk gombra kattintva olvashatják el.

Hajtogatott esküvői meghívó 04
Hullámos esküvői meghívó 03

 


Hullámos esküvői meghívó

A hullámos esküvői meghívó egy olyan típus ami két részből áll. Egy hullámos elejű kártyából, melyben egy betétlap található a meghívó szövegével.
A további információk alatt megtekinthetnek még több fotót erről az esküvői meghívó típusról, illetve bővebb tudnvalókat is találnak.

Indamintás esküvői meghívó

Az indamintás esküvői meghívó a klasszikus francia hajtogatással készül az elején egy egyenes vágással. A nonfiguratív indaminta egyrészt elegáns, másrészt vintage stílust, hangulatot ad ennek a meghívónak.
A további információ gombra kattintva sok szép fotót láthatnak és bővebb információkat olvashatnak az indamintás esküvői meghívóról.

Indamintás esküvői meghívó 01
Kereszt vágott esküvői meghívó 04

 

Keresztvágott esküvői meghívó

A fényképes esküvői meghívók között is nagyon népszerű a Keresztvágott esküvői meghívó. Az egyedi keresztirányú vágás érdekes formát hoz létre, melyen elhelyezhető fotó és esküvői meghívó háttér is.
Hogy a szöveges tartalmat hogy helyezhetik el ezen az érdekes esküvői meghívón, azt megtudhatják a további gombra kattintva.

Körives esküvői meghívó

A Körives esküvői meghívónk szintén két részből áll. Egy köríves elejű tasakból, melyben egy betétlap található a meghívó szöveges tartalmával.
Kétoldalas nyomtatásban készítjük, szatén szalaggal kötjük át. Fotókat és választható háttereket, dizájnokat a további információk gombra kattintva olvashatják el.

Körives esküvői meghívó 06
Nonfiguratív esküvői meghívó 03

 

Nonfiguratív esküvői meghívó

Nagyon sok Jegyespár kedveli a négyzetes formátumokat, szakítva a klasszikus három részre hajtogatással, ezért is nagyon kedvelt kollekciónkban a nonfiguratív esküvői meghívó. A kinyitható négyzetes formátum, melyhez természetesen hozzáíllő boríték is rendelhető
indamintával készül, mely eleve egy vintage hangulatot is ad a meghívónak. A további információk alatt megtekinthetnek még több fotót erről az esküvői meghívó típusról,
illetve bővebb tudnvalókat is olvashatnak a nonfiguratív esküvői meghívóról.

 

Pauszrátétes esküvői meghívó

Pauszrátétes esküvői meghívó fiatalos és egy kicsit modernebb stílust képvisel. Annak ellenére, hogy borítékban adható át,
mégsem a hagyományos, klasszikus kinyitható esküvői meghívó. A különleges pauszpapír felhasználásával készült, méghozzá lapozható formátumban.
Fotóval és háttérrrel is rendelhető. Hogy milyen hátterekkel készülhet és milyen papírokból azt a további információk gombra kattintva tudhatják meg.

Pauszrátétes esküvői meghívó 12
tasakos esküvői meghívó 04

 

Tasakos esküvői meghívó

Tasakos esküvői meghívó egy két részes fiatalos és ötletes meghívó. Kétféle formátumban is készítjük, így a négyzetes vagy a téglalap formátumok kedvelői is megtalálhatják a számukra megfelelelőt. Természetesen ennél a meghívó típusnál is van lehetőség a Jegyespár fotójával készíteni, de akik nem szeretnénke fotót azok nagyon sokféle háttér köszül választhatnak. Hogy milyen meghívó háttekert kínálunk és mit érdemes tudni erről az esküvői meghívó típusról, azt a továbi információk gombra kattintva tudhatják meg.