Oldal kiválasztása

Íves tetejű esküvői meghívó doboz

Dobozos esküvői meghívó kínálatunk egyik közkedvelt meghívója az íves tetejű, kihajtható kis dobozka, melyet széles szatén szalaggal díszítünk. A doboz teteje különböző mintákkal készíthető, de elsősorban nonfiguratív vagy vintage hátterhez javasoljuk, mely szinte „tapétaként” borítja be a dobozos meghívó teljes felületét. Az esküvői meghívó doboz belsejében egy kinyitható, három részre hajtott betétlap található, melyen minden lényeges információ megtalálható az esküvőről.
Mind a két oldala nyomtatható a betétlapnak, így lehetőség van kicsit hosszabb meghívó idézet és szöveg elhelyezésére is.
A betétlap mérete 99 × 297 mm, melyet három részre hajtunk. A dobozos meghívó mérete pedig 11 × 11 cm, mely rendelhető mindenféle nonfiguratív motívummal fehér és bézs színben, matt vagy gyöngyház papírból. Amennyiben minta nélkül szeretnék megrendelni ezt az esküvői meghívó típust akkor arra is van lehetőség. Ebben az esetben a következő színek választhatóak fehér, bézs, arany, ezüst, bordó.
Egyéb szín elképzeléssel kapcsolatban kérjük keressenek minket.
Fontos azonban megjegyeznünk, hogy ebben az esetben színes mintát nem lehet a kartonra nyomtatni, mivel színes papíron a színes motívum nem érvényesül. A szalag színe is választható, szinte minden szín elérhető kínálatunkban.

Fontos!
Háttér választás előtt javasoljuk végig gondolni, hogya választott dizájn továbbvihető-e az esküvői kiegészítőkön, melyekre szükség lesz az esküvőn. Gondolunk itt az ültetőkártyákra menükártya vagy a köszönetajándékokra. Az elmúlt években az volt a tapasztalatunk, hogy a Jegyespárok erre nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor. A tökéletes összhangot megteremtése az esküvőn, a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig mára már nagyon fontos szemponttá vált, pontosan ezért Jegyespárjaink szinte mindegyike minket keres fel a kiegészítők elkészítésére is annak ellenére, hogy néhány dekorációs ajánlat úgymond tartalmazza ezeket a kiegészítőket is.

Esküvői meghívó fekvő háttér