Oldal kiválasztása

Indamintás esküvői meghívó

Igazi elegancia jellemzi az indamintás kártyás esküvői meghívóinkat, melyet különleges nonfiguratív indamintákkal és az elegáns három részre hajtogatással készítettünk. Különlegessége egyszerűségében rejlik, melyet mégis izgalmassá tesz a nyitó oldal 2/3-ad részénél történő egyenes vágás, melyen az indaminta fut végig. Az indamintás esküvői meghívónk is saját tervezésű, így természetesen itt is tudjuk a papír színét és típusát változtatni. Magas grammsúlyú kreatív kartonból készítjük és minden esetben szatén szalaggal kötjük át, melynek színe szintén választható, igazítva a papír és a választott motívum színvilágához.

Belső oldalra szerkesztjük a neveket, az idézetet és a meghívás szövegét. Hosszabb szövegek esetén is ajánljuk, mivel sokkal több szerkeszthető felülete van ennek a típusnak, a többi kártyás meghívóhoz képest. Mérete az elegáns francia méret, melyhez hozzáillő borítékot kínálunk a meghívó papírjához alkalmazkodva.

Fontos!
Nagyon fontos szempont a háttér kiválasztása előtt, hogy maga a grafika tovább vihető legyen az esküvői kiegészítőkön is. Milyen fantasztikus amikor azt hallják vissza a Jegyespárok a vendégektől, hogy az esküvőjük egy nagyon szépen, minden részletében végig gondolt esküvő volt. Az ültetőkártyák, menükártyák és köszönetajándékok között is nagyon fontos az egység, ezért jó ha már az elején, a háttér kiválasztásakor tisztában vagyunk azzal mit is szeretnénk.

Méret: 10 X 21 cm