Oldal kiválasztása

Háromszög alakú 3in1 kártya

A Háromszög alakú 3in1 kártya egy igazán különleges kiegészítő kínálatunkban. Hogy miért is? Egy igazán jól szervezett esküvői vacsora fontos részei az ültetőkártyák, menükártyák, valamint a meghívott vendégek részére a köszönetajándék is. Ma már szinte elképzelhetetlen ezen kiegészítők nélkül egy jól szervezett esküvői vacsora, mivel a Jegyespárok igyekeznek minden részletre jól odafigyelni a szervezés folyamán. Természetesen vannak akik csak egyiket vagy másikat szeretnék, de a legtöbb Jegyespár szükségesnek látja, hogy mind a három kiegészítőt megrendelje. Ebben az esetben nagyon praktikus és sok esetben költség hatékony is,
ha a különböző funkciókat összedolgozzuk, vagyis egyszerre lesz ültetőkártya, menükártya és köszönetajándék is a választott kiegészítő.
Ezt a szempontot tökéletesen megvalósítja a háromszög alakú 3in1 kártya, mivel itt mind a három funkciót össze tudjuk dolgozni. A három részre hajtogatott kártyát szatén szalaggal díszítjük, amely minden esetben összhangban van az esküvői vacsora dekorációjának színvilágával. természetesen arra is van lehetőség, hogy csak két funkciót szerepeltessünk a kártyán, mint pl. ültetőkártya és köszönetajándék. 2 in 1 kártya esetében a háromszög külső oldalaira helyezzük el a választott két funkciót, a belső rész üresen marad.
Ha 3in1 kártyát készítünk, akkor pedig a háromszög külső és belső oldala is szerkesztésre kerül. Leggyakoribb megoldás, hogy a külső oldalra kerül az ültetőkártya és a köszönetajándék funkció, a belső oldalra pedig a menükártya kerül.
Háttérnek a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttér választható. A választott motívumot, mely háttérként szolgál, minden esetben elhalványítjuk, hogy a szöveg tökéletesen olvasható legyen. Amennyiben szeretné még személyesebbé tenni a 2in1, 3in1 kártyát, lehetőség van saját fotó elhelyezésére is, méghozzá a köszönetajándék oldalra egy rövid köszönetszöveg kíséretében.

Mérete összehajtva 10 × 10 cm.

Esküvöi meghívó fekvő háttér