Oldal kiválasztása

Hajtogatott esküvői meghívó

Egyszerűen elegáns…Így jellemezhetnénk kollekciónk egyik legnépszerűbb esküvői meghívóját, a hajtogatott esküvői meghívót.
Ezt a meghívó típust azoknak ajánljuk, akik hosszabb szöveget szeretnének, mivel bőséges hely van az idézet és a meghívás szövegének elhelyezésére. Amennyiben további információkat is szeretnének szerepeltetni (pl. helyszínek megközelítése, utalás az ajándékozás formájára, visszajelzések), akkor az esküvői meghívó hátoldala is szerkeszthető. A nyitó oldalra a meghívó felirat kerül, a belső oldalra pedig az idézet, a két név és a meghívás szövege. Két formátumban készítjük: a hagyományos, két oldalas hajtogatással és a három oldalas francia hajtással. Mind a két meghívó típus esetén válaszható álló vagy fekvő formátum.

Fekvő formátumú francia hajtogatott meghívó esetén a belső oldalt egy képként szerkesztjük, ahol a szövegek elrendezése tetszés szerint választható. Általában az idézet kerül legfelülre, középre a házasulandók nevei, alulra pedig a meghívó szövege. Ennél a formátumnál azonban akár két idézetet is elhelyezhetünk az esküvői meghívón, az egyiket a menyasszony, a másikat a vőlegény mondja. Álló formátum esetén minden szöveges rész alatt elhelyezzük halványan a választott hátteret.
A szerkesztési elv ugyanaz a hagyományos, két oldalas hajtogatott meghívónál is, annyi a különbség, hogy itt a belső oldal két részből áll, tehát ennek megfelelően kell a szöveges tartalmakat elhelyezni.

Ha több nyelven szeretnénk a meghívót, akkor ez a formátum remek választás, hisz elhelyezhető rajta akár két nyelven is
a meghívás szövege.

Fontos!
Kérjük, hogy a háttér kiválasztása előtt gondolják végig, hogy a meghívó grafikáját szeretnék-e használni a további kiegészítőkön, mert ebben az esetben javasoljuk megfelelő odafigyeléssel kiválasztani a dizájnt. A Jegyespárok a kiegészítőkön ( ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék) szinte minden alkalommal kérik a meghívó dizájn folytatását, ezért célszerű ezt kell gondossággal kiválasztani.

Méret: 10 X 21 cm

Áraink

 20-100 db    550 Ft /db
101-200 db    530 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db

Esküvöi meghívó fekvő háttér