Oldal kiválasztása

Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívó

Francia hajtogatott magyaros esküvői meghívót az egyszerű, letisztult forma és stílus világ jellemezi. A hagyományos jelleget megőrizte a hármas hajtogatással és a borítékos formával. Nagyszerű lehetőség, hogy a magyaros motívumok szépen megjeleníthetőek a francia hajtogatott meghívó nyitó lapján, ahol a meghívó felirat vagy akár a nevek is szerepelhetnek.

Francia hajtogatott esküvői meghívóink formavilága abszolút passzol a letisztult, egyszerű stílusjegyeket bemutató magyaros stílushoz.
Az alábbi háttér kínálatunkban találnak népmeséből és népművészetből merített motívumokat (kalocsai, kékfestő), melyek igazán egyedivé és hagyományőrzővé tudják varázsolni a választott magyaros esküvői meghívót. A francia hajtogatott formátumon lehetőség van hosszabb szövegek elhelyezésére is, ezért azoknak ajánljuk, akik sok információt szeretnének a meghívóra. Álló és fekvő formátumban egyaránt rendelhető. A magyar motívumokra jellemező szép színek megjelenítéséhez nagyon fontos, hogy a matt papírok közül válasszanak fehér vagy bézs színben.

Fontos!
Háttér választás előtt javasoljuk végiggondolni, hogy a választott dizájn továbbvihető-e a kiegészítőkön, melyekre szükség lesz az esküvőn. Gondolunk itt az ültetőkártyákra menükártya a köszönetajándékokra, vagy az ülésrendre, üdvözlőtáblákra. Az elmúlt években az volt a tapasztalatunk, hogy a Jegyespárok erre nagyobb hangsúlyt fektettek szervezésekor a tökéletes összhang megteremtésére az esküvőn, a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig. Mivel mára ez már nagyon fontos szemponttá vált, ezért a Jegyespárjaink szinte mindegyike
minket keres fel a kiegészítők elkészítésére is annak ellenére, hogy néhány dekorációs ajánlat úgymond tartalmazza ezeket a kiegészítőket is. Az egységes dizájn, motívum, papírok mind egy kerek egészet alkotnak az esküvő folyamán.

Választható papírok:

fehér matt, bézs matt