Oldal kiválasztása

Filmszalagos esküvői meghívó

Amennyiben szeretnénk fényképpel rendelni az esküvői meghívót, de nem tudunk több fénykép közül választani, remek lehetőség a filmszalagos meghívó.
Ötletes megoldás, mikor a nyitó oldalra elhelyezett filmszalag kis kockáiba tesszük a gyerekkori vagy közös fotókat, majd a filmszalag tetejére szerkesszük az ifjú pár közös fotóját. Filmszalagos meghívóinkat francia hajtogatott és hajtogatott formátumban készítjük.

A négy képes filmszalagos meghívónál egy rövidebb, egy sorban elhelyezett filmszalagot láthatnak, melyhez összesen 4 db képre van szükségünk a közös fotón kívül.
A filmszalagra egy jól sikerült fotót helyezzünk el a Jegyespárról, ami a jelent tükrözi, a filmszalagon látható múltat idéző kis filmkockák előtt.
A meghívó belső oldalára választhatunk egy meghívó hátteret, de lehetőség van a nyitó oldalon szereplő fényképet halványan, vízjelszerűen elhelyezni.
A szerkesztési paraméterek hasonlóak, mint a hajtogatott meghívó menüpont alatt található esküvői meghívóké, tehát a belső oldalakra kerülnek a szöveges információk.

Mivel fényképes esküvői meghívóról beszélünk, ezért mindenképpen javasoljuk a matt papírokat, mivel a gyöngyház papírokon a gyöngy bevonat miatt nem lesznek igazán élesek, kontrasztosak a képek. A matt papíroknak nagyon jó a felbontása, ezért mindenképpen ezt a papír típust ajánljuk a fényképes filmszalagos meghívóhoz is. A meghívóhoz ugyanabból a papírból készült borítékot ajánlunk, megteremtve ezáltal a tökéletes összhangot.

Méret:10 X 21 cm

Áraink

20-100 db 650 Ft/db
101-200 db 630 Ft/db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték:
10 X 21-es méretben 90 Ft/db