Oldal kiválasztása

Dobozos esküvői meghívó kémcsővel

Különleges lehetőség, hogy a kémcsöves esküvői meghívóinkat már díszdobozzal is rendelhetik! Az üvegcsében található pausz tekercsen is általában
a dobozon található háttér van, de amint a tekercses dobozos esküvői meghívónál már említettük természetesen ettől el lehet térni. Hogy mire is gondolunk?
A fényképes meghívókra, ahol a tekercsen nem háttér, hanem maga a fotó található a Jegyespárról.
Külön érdekesség, hogy a fotó lehet színes, fekete-fehér vagy akár szépia vagyis barnított színű.

A doboz különböző színekben rendelhető gyöngyház papír vagy színes kartonból, a választható papírjainkat még alább felsoroljuk.
A lényeg, hogy a választott szín összhangban legyen az esküvői dekoráció színvilágával, hisz a Jegyespárok már a meghívás pillanatában jelzik
az esküvő szín és stílus világát. Ha az üveges esküvői meghívóról szeretnének bővebb információt kapni, akkor a “kémcsöves esküvői meghívók” menüpontra kattintva bővebb információt olvashatnak erről a típusról.

Fontos!
A doboz tetejére választott motívumot, dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is legyen az akár ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék vagy bármilyen más grafikai kiegészítő. Jegyespárjaink az elmúlt években már nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor a tökéletes összhangra az esküvőn megjelenő grafikákkal kapcsolatban, amit természetesen úgy lehet elérni, ha a meghívó dizájnja, grafikája vonul végig az esküvőn.
Egységes papír, betű, dizájn a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig.

A doboz mérete: 18 cm hosszú

 

Az esküvői meghívó típushoz választható hátterek:

Áraink

 20-100 db    1350 Ft /db
101-200 db    1330 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db