Oldal kiválasztása

Dobozos esküvői meghívó

Dobozos esküvői meghívó kollekciónk a kreatív stílust képviselik. Ennél a típusnál különböző doboz formátumokra szerkesztjük rá a meghívó hátterét, az idézetet és szöveget. Készítünk masnis, tégla, kocka formátumú vagy kihúzható esküvői meghívó dobozokat. A dobozokra választhatunk az egyes típusoknál található hátterek közül, de akár egyedi, saját ötletet is megvalósítunk, mivel hozott hátterekkel, fényképpel is el tudjuk készíteni ezt a különleges meghívó típust.

Minőségi alapanyagokkal dolgozunk!
A papír gramm súlya biztosítja, hogy tartós, erős esküvői meghívó dobozokat készíthetünk, mely évek múlva is emlék marad a meghívott vendégek számára. Minden esetben szatén szalaggal díszítjük, melynek színe választható.

Dobozos esküvői meghívóinkat fényképpel is lehet rendelni. A doboz tetejét vagy akár a betétlapokat lehetőség van a Jegyespár egyik közös fotójával szerkeszteni. A fotókat lehet eredeti, fekete-fehér vagy barnított árnyalatban is kérni. Fontos megjegyeznünk, hogy matt papír esetén a nagyobb felbontás miatt kontrasztosabbak lesznek a fotók,

Kémcsöves esküvői meghívó díszdobozban nyito

 

Dobozos esküvői meghívó kémcsővel

Ez a dobozos esküvői meghívó nagyon különleges és egyedi meghívó ötlet. Kétféle meghívótípusból (kémcsöves és a dobozos) egy egyedi meghívót készítünk Önnek a Nagy Napra! Miért válassza ezt a dobozos meghívótípust? Kérjük, kattintson a további információk gombra és tekintse meg a képeket és olvassa el a részletesebb információkat.

Dobozos esküvői meghívó tekerccsel

Ha dobozos meghívót szeretne adni a vendégnek akkor ez az esküvői meghívó jó választás az Ön számára. Ennél a dobozos esküvői meghívónál a pausz vagy a gyöngypapír tekercset egy elegáns dobozba helyezzük.
Választhatja ezt a dobozos meghívót mindenféle színben és mindenféle stílusú háttérrel együtt, vagy akár fotóval is, melyet a tekercsen helyezünk el.
Ha ezt az esküvői meghívótípust szeretné megrendelni, kattintson a további információk gombra ahol még több információt talál erről a típusról.

Tekercses esküvői meghívó díszdobozban nyito
Téglatest alakú esküvői meghívó doboz nyito

 

Téglatest alakú esküvői meghívó doboz

Téglatest alakú dobozos meghívóink évek óta nagyon népszerűek. Mindenféle színben és stílusban el tudjuk készíteni ezt a különleges esküvői meghívót, így teljesen összhangba hozható az esküvő stílusával, témájával. Lehetőség van fényképpel is rendelni. Amennyiben ez a dobozos esküvői meghívó keltette fel az érdeklődését, akkor kattintson a további információk gombra és olvassa el a részletes információkat.

Kocka alakú esküvői meghívó doboz

Kocka formájú dobozos meghívóink ugyanazon az elven épülnek fel, mint a téglatest alakú esküvői meghívó doboz. Ennél a meghívó típusnál is a szétnyitható doboz belsejében található a meghívó szövege a menyasszony és a vőlegény nevével együtt.
A részletes információ gombra kattintva képeket láthat és bővebb információt olvashat.

Kocka alakú esküvői meghívó doboz nyito
Masnis esküvői meghívó doboz nyito

 

 

Masnis esküvői meghívó doboz

Ez a dobozos esküvői meghívó fiatalos és elegáns stílusú. Ebben a dobozban talál egy hajtogatott kártyát a menyasszony és a vőlegény nevével, az esküvő dátumával és az esküvői helyszín információival. Ez egy kicsi kártya, de elegendő helyet tartalmaz a fontos információkhoz. Ezt a dobozos meghívótípust különböző háttérrel vagy saját fotójával is megrendelheti, így ez eredeti és különleges esküvői meghívó lesz a vendégek számára.

 

További különleges dobozos meghívó ajánlataink:

Ha nem sikerült még választania a fent említett dobozos esküvői meghívókból, akkor ajánljuk még a következő típusokat: