Oldal kiválasztása

Egyedi esküvői meghívó dobozaink lehetőséget biztosítanak arra, hogy a pausz vagy gyöngyház tekercs meghívókat még szebb és különlegesebb formában tudják átadni a meghívott vendégeknek. A doboz tetején és a tekercsen található háttér választható, a mintaképek csak ötleteket adnak, természetesen teljesen személyre szabható. A dobozos meghívó tetejére nyomtatjuk a Jegyespár neveit vagy pedig a meghívó feliratot akár a dátummal együtt. Sokszor hangzik el a kérdés, hogy lehet-e más hátteret választani a doboz tetejére, illetve magára a tekercsre. A válasz, igen:) Nyilván javasolni szoktuk, hogy a stílusokat ne keverjük, hanem legyen meg a tökéletes harmónia a doboz és a tekercs motívuma között, ezért általában ugyanaz a motívum kerül mindenhova, de ettől el lehet térni.

A dobozban összetekert, szatén szalaggal díszített pausz vagy gyöngyház tekercs meghívó található. A tekercsre kerülnek a szöveges részek, vagyis a Jegyespár neve, a meghívó idézet és a szöveg. A háttér itt is variálható, lehet akár fotó is. Fénykép esetén a legoptimálisabb a tekercsre szerkeszteni a fotót, a doboz keskeny felülete miatt.

Fontos!
A doboz tetejére választott motívumot, dízájnt úgy érdemes kiválasztani, hogy az továbbvihető legyen az esküvői kiegészítőkön is legyen az akár ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék vagy bármilyen más grafikai kiegészítő. Jegyespárjaink az elmúlt években már nagy hangsúlyt fektettek szervezésekor a tökéletes összhangra az esküvőn megjelenő grafikákkal kapcsolatban, amit természetesen úgy lehet elérni, ha a meghívó dizájnja, grafikája vonul végig az esküvőn. Egységes papír, betű, dizájn a meghívástól egészen a köszönetnyilvánításig.

A doboz mérete: 16 cm hosszú

Esküvöi meghívó fekvő háttér