Oldal kiválasztása

Dobozos esküvői meghívó strasszal

Új különleges meghívó ötlet eljegyzett pároknak!
Ha nagyon elegáns stílusú esküvőt szervez, akkor a dobozos esküvői meghívó strasszal nagyszerű választás. Miért? Mert ezzel a dobozos meghívóval megmutathatja a vendégeknek, hogy mi lesz az esküvő stílusa: Luxus, csillogó stílusú meghívó, luxus esküvő. A dobozban található egy tekercses meghívó a választott háttérrel, a meghívó szövegével, valamint a menyasszony és a vőlegény nevével. A tekercset színes szatén szalaggal kötjük össze, melynek színe választható. Ez az esküvői meghívó is teljesen személyre szabható, így egy jól sikerült fotóval is megrendelheti. Ebben az esetben a fotó a tekercsre kerül, mely lehet pausz vagy gyöngyház papír.
A doboz tetejére nyomtatjuk a neveket, és strasszal diszitjük. Fontos, hogy a strassz mellé már ne válasszunk a dobozra hátteret, mert a háttér és az elegáns strassz nem illik egymáshoz stilusban.

Fontos!
A tekercsre szánt háttér kiválasztása előtt javasoljuk végig gondolni, hogy a választott motívum tovább vihető-e az esküvői kiegészítőkön is. Pl: ültetőkártya vagy menükártya, köszönetajándék, ülésrend, mivel az a tapasztalatunk, hogy a Jegyespárok számára már nagyon fontos
a tökéletes összhang megteremtése az esküvőjükön. Egységes grafika, papír, betútípus vonul végig a meghívástól egészen
a köszönetnyilvánításig. Tehát fontos, hogy a válsztott háttér összhangban legyen a dekoráció szín és stílus világával azért, hogy harmónia legyen a dekorációs elemek között.

Áraink

 20-100 db    1200 Ft /db
101-200 db    1100 Ft /db
200 db felett egyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Esküvöi meghívó fekvő háttér